Notícia

Obrir la paradeta de nit i omplir? Només pot ser Masella

Autor/a: Diari de la Neu
Comparar Masella amb una paradeta pot sonar malament, oi? Doncs tot el contrari: amb la frase "Tanquem la paradeta", el carismàtic presentador Josep Maria Bachs, traspassat el passat 17 de novembre, finalitzava Filiprim, un dels programes que li va reportar més èxit a TV3 en els seus inicis. Cada dia, quan començava a obrir la "paradeta" ho feia amb una audiència enorme, i quan la tancava, ho feia amb aquesta frase mítica darrere la qual s'hi amagava un èxit de la graella televisiva. Parlar de paradeta és avui un sinònim d'èxit, i això mateix és Masella de dia, i de nit.

Potser si que la temporada ha començat fluixeta de neu i fred. Sí que la meteorologia ens està fent una mala passada als esquiadors, però això no treu que hi ha ganes d'esquiar i que algunes estacions estan resolent l'inici de temporada amb bona nota, i crec que aquest és el cas de l'estació de Das i Alp. Ahir al vespre més de 1.400 persones havien lliscat sota la il·luminació artificial a l'hora de tancar la "paradeta".

Cert que molts eren escolars que feien la Setmana Blanca però també hi havia esquiadors locals de la Cerdanya. Afegim-hi també que ahir dimecres, junt amb la inauguració del nocturn, hi coincidia la celebració de la X Trobada d’Hotelers del Pirineu oriental, una trobada anual entre la direcció de l’estació i els establiments hotelers de la comarca de Cerdanya, Alta Cerdanya, Ripollès i Berguedà, en la qual s'aprofita per debatir i posar punts en comú de les parts implicades de cara a millorar l’oferta del turisme de neu a la zona. La Trobada va constar d’una esquiada nocturna i un sopar al Restaurant del Pla de Masella.

El cas és que la primera nit de l'esquí nocturn a Masella va ser un èxit, i em consta que els qui van estrenar temporada "nocturna" van quedar molt satisfets. Ara el proper dia d'esquí nocturn és aquest dissabte de 18,30 a 21,30 h. Algú s'hi apunta?

Que serveixi aquesta crònica breu com a petit homenatge. Formo part d'aquella generació d'esquiadors que mai em deixava perdre dos programes de la meva estimada Tv3: el Filiprim i el seu presentador, i per descomptat el Temps de neu.

Ivan Sanz
18 de desembre de 2014

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

''El meu dia a dia és intentar gaudir 'a muerte' de la muntanya''
Txema Trull Fotògraf especialitzat en el món de la neu

entrevista