Notícia

Obrir la paradeta de nit i omplir? Només pot ser Masella

Autor/a: Diari de la Neu
Comparar Masella amb una paradeta pot sonar malament, oi? Doncs tot el contrari: amb la frase "Tanquem la paradeta", el carismàtic presentador Josep Maria Bachs, traspassat el passat 17 de novembre, finalitzava Filiprim, un dels programes que li va reportar més èxit a TV3 en els seus inicis. Cada dia, quan començava a obrir la "paradeta" ho feia amb una audiència enorme, i quan la tancava, ho feia amb aquesta frase mítica darrere la qual s'hi amagava un èxit de la graella televisiva. Parlar de paradeta és avui un sinònim d'èxit, i això mateix és Masella de dia, i de nit.

Potser si que la temporada ha començat fluixeta de neu i fred. Sí que la meteorologia ens està fent una mala passada als esquiadors, però això no treu que hi ha ganes d'esquiar i que algunes estacions estan resolent l'inici de temporada amb bona nota, i crec que aquest és el cas de l'estació de Das i Alp. Ahir al vespre més de 1.400 persones havien lliscat sota la il·luminació artificial a l'hora de tancar la "paradeta".

Cert que molts eren escolars que feien la Setmana Blanca però també hi havia esquiadors locals de la Cerdanya. Afegim-hi també que ahir dimecres, junt amb la inauguració del nocturn, hi coincidia la celebració de la X Trobada d’Hotelers del Pirineu oriental, una trobada anual entre la direcció de l’estació i els establiments hotelers de la comarca de Cerdanya, Alta Cerdanya, Ripollès i Berguedà, en la qual s'aprofita per debatir i posar punts en comú de les parts implicades de cara a millorar l’oferta del turisme de neu a la zona. La Trobada va constar d’una esquiada nocturna i un sopar al Restaurant del Pla de Masella.

El cas és que la primera nit de l'esquí nocturn a Masella va ser un èxit, i em consta que els qui van estrenar temporada "nocturna" van quedar molt satisfets. Ara el proper dia d'esquí nocturn és aquest dissabte de 18,30 a 21,30 h. Algú s'hi apunta?

Que serveixi aquesta crònica breu com a petit homenatge. Formo part d'aquella generació d'esquiadors que mai em deixava perdre dos programes de la meva estimada Tv3: el Filiprim i el seu presentador, i per descomptat el Temps de neu.

Ivan Sanz
18 de desembre de 2014
Entrevista

''Aprofiteu per gaudir de la neu el màxim que pugueu''
Ana Amor Ambaixadora de Diaridelaneu

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial