Notícia

Aprendre a esquiar a Masella? Una molt bona opció en una temporada que comença fluixeta de neu

Autor/a: Diari de la Neu
Quan comencem a esquiar a tots ens agradaria fer-ho amb una estació amb neu pols, tot obert i, a poder ser, amb sol i temperatura agradable. Però això, de moment, no està sent possible al 100%. Aquest dies, però, a Diaridelaneu.cat hem comprovat com a Masella han fet un esforç per obrir les seves dues zones de debutants en unes condicions molt bones i, només el fet que faci sol o una  temperatura agradable ha quedat fora del seu control. Aquest cap de setmana les condicions climatològiques, de neu i remuntadors oberts han estat molt òptimes.


Val a dir que Masella és, en general, una de les millors estacions per començar a esquiar, tant nens com debutants adults. Si bé és cert que la temporada 2014-15 ha començat només amb neu natural en cotes molt altes, la seva xarxa d'innivació els ha permès oferir la pràctica totalitat de les zones de debutants obertes. Masella és avui dia una de les millors opcions el Pirineu oriental per convidar els debutants a esquiar.

Des que va començar la temporada diumenge passat, dia 7 de desembre, a l'estació de Das i Alp les possibilitats per començar a aprendre esquiar aquests dies estan sent molt bones, de les millors del Pirineu si comptem els quilòmetres esquiables i nombre de remuntadors oberts a mida de debutants. Sense cues, i equipades amb neu de canó, les "verdes" de Masella han estan molt ben preparades per acollir els debutants aquest dies.

Aquest cap de setmana al Pla de Masella (sector esquerra del TGV) hi havia oberts el teleesquí de debutants i la Cinta, amb la respectiva pista verda. A la banda dreta del TGV hi funcionaven amb total normalitat les cintes Pastors i Pastorets, també amb la respectiva pista verda adjunta, i només romania tancat el teleesquí Racó.

Pel que fa al sector de Coma Oriola, sector independent però igualment connectat que ofereix un ampli aparcament i bar amb terrassa, hi ha obert el teleesquí Debutants Coma Oriola i la respectiva pista adjunta.
Si algun lector "debutant" vol començar a esquiar en una temporada que certament ha començat fluixeta en neu i, potser per això poc atractiva per començar-ho a fer, el convidem a valorar les possibilitats que ofereix Masella en aquests dies de neu natural escassa però de neu produïda d'excel·lent qualitat.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny