Notícia

Masella, bon temps, millor neu i suport a La Marató

Autor/a: Diari de la neu
Masella ha obert aquest dissabte amb 33 quilòmetres de pistes, i la previsió és d'anar ampliant l'àrea esquiable disponible durant aquests dies. L'estació de Das i Alp ofereix ara mateix una de les millors opcions en esquí per a debutants ja que totes les àrees estan obertes: Pla de Masella i Coma Oriola.

Avui dissabte Masella ja oferia el 100% del seu desnivell esquiable obert, i tots els sectors excepte el de la Pia disponibles per a la pràctica de l'esquí i l'snowboard. Aquest dissabte s'ha obert el TGV i els telesquís d'accés a la Tosa, a 2.535 metres gràcies a la feina acurada dels responsables de producció de neu i trepitjat de pistes. Per demà diumenge a Masella hi haurà la possibilitat de col·laborar amb la Martató de TV3.

La previsió és que les temperatures es mantinguin baixes, i que a principis de la setmana que ve torni a precipitar neu, factors amb els quals els responsables de Masella esperen poder ampliar en alguns quilòmetres més l'oferta esquiable per al proper cap de setmana.

Avui han passat per Masella mes de 4.000 aficionats, que han pogut gaudir d'un total de 33 quilòmetres de pistes.

Previsió meteorològica per demà diumenge i dilluns

Diumenge núvols alts que amb el pas de les hores es faran més compactes. Vent fluix a cotes altes. No es descarten precipitacions al final de la jornada. Temperatures en lleu descens, sobretot les temperatures mínimes.

Dilluns de matinada i fins a mig matí hi ha la possibilitats de ruixats de neu que poden deixar gruixos de fins a 5 cm, amb una cota de neu que oscil·larà entre els 1500 i els 1700 m. A la tarda s’obriran clarianes. Temperatures en descens a partir del migdia. Vent moderat al cim.Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista