Notícia

Una consultora catalana implanta un nou concepte de restauració al Pirineu francès

Autor/a: Captura web
Edenéo és un centre lúdic-aquàtic situat en ple domini esquiable d’aquesta estació del Pirineu Francès, a la cota 1850 m i accesible en vehicle. És la única estació dels Pirineus que ofereix una proposta d’aquestes característiques, podent-se treure els esquís a la mateixa porta, permetent donar-se un relaxant bany per a després continuar esquiant o fins i tot baixar fins la cota 1400 per les pistes d’aquesta estació situada a l’altre costat del Túnel de Bielsa.

Piau vol donar un impuls a aquest centre visitat per milers de persones la passada temporada i han confiant en la consultoria aranesa RestNeige la implantació d’aquest nou concepte en quant a la restauració es refereix.
“Durant aquesta temporada no podrem fer tot allò que ens hagués agradat ja que l’estació obrirà en pocs dies i hem tancat el tracte recentment. Cal pensar que la passada temporada estava orientat només als clients del centre wellness. De totes maneres tenim solucions per oferir dinars y begudes que estem segurs aportaran valor a l’estació, amb una picada d’ullet als nombrosos clients espanyols que la visiten” ha declarat Òscar Balsells, director de RestNeige.

Aquests suposen un 26% dels seus esquiadors i amb l’acord comercial que es va arribar ara fa uns mesos amb el Sobrarbe, Piau-Engaly vol incrementar aquest percentatge gràcies a l’obertura dels dos sentits del Túnel de Bielsa. De fet es convertirà en l’estació d’aquesta comarca d’Òsca, la qual no disposa de centres d’esquí alpí. El temps emprat en arribar és el mateix des de St. Lary que des de Bielsa, amb el que una de les accions que es comercialitza és precisament dormir en allotjaments d’aquesta localitat o propers per uns preus molt raonables, significant pel Sobrarbe més pernoctacions i poder esquiar en l’estació de l’altre costat del Pirineu amb més desnivell esquiable, doncs la seva cota máxima s’apropa als 2.600 m. d’altitud.

La estratègia de RestNeige va encaminada a aprofitar tots els moments de consum i anar de la mà de l’estació per contemplar les oportunitats que sorgeixin, quelcom que fins ara no es podia realitzar ja que els serveis els tenien externalitzats.
“Piau-Engaly té un projecte a llarg termini i això ha estat determinant per a que haguem anat més enllà dels serveis que normalment oferim, involucrant-nos en el seu dia a dia. Tenim clar que som una mateixa marca i com a tal hem d’acturar. És una estació fiable, amb neu assegurada donada les seves característiques i situació i amb una gestió molt professional” ha afegit Balsells.EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


33%


11%


56%

9 vots