Notícia

Ski Service Baqueira Store: màxima comoditat a Baqueira

Autor/a: Diari de la Neu
Facilitar la vida als aficionats als esports d'hivern que visiten Baqueira Beret és un dels principals objectius que ofereixen a Ski Service Baqueira Store, des de guardaesquís a peu de pistes fins revisió a fons de material.

Baqueira Beret posa tota la seva experiència perquè les pistes estiguin sempre en les millors condicions per a garantir el lleure dels esquiadors. Però perquè unes vacances hivernals siguin rodones també cal posar tots els recursos per facilitar la vida als clients de l'estació. Aquest és precisament la comesa dels especialistes de Ski Service Baqueira Store que disposen de sis centres diferents a l'estació per fer més senzill gaudir de la neu. La botiga més àmplia i amb més varietat de material està en les galeries de Ruda 1.500 al costat del telecabina Baqueira i la resta de centres estan a Baqueira 1.500, Hotel Montarto (nucli 1.500), Beret 1.850, Bosc 1.800 i Bonaigua 2.072.

Els esquís, a punt i a pistes

Ski Service Baqueira Store va molt més enllà del concepte habitual de botiga i lloguer. Per assegurar la qualitat de l'estada dels esquiadors s'ofereix un servei integral de material tant si aquest és llogat com si és propi. Posa a disposició del client guardaesquís a peu de pistes, fins i tot en la cota 1800, que compten amb taquilles calefactades. El mateix servei es dóna en tots locals de Ski Service destacant les noves taquilles a Val de Ruda, amb accés directe al Telecabina Baqueira.

Però a més, els esquís o snowboards són repassats pels especialistes de Ski Service cada tarda-nit al seu taller nocturn. Els tècnics actualitzen anualment la seva formació a través de l'Associació Espanyola Ski-Man. El material es deixa a punt perquè al matí següent el plaer del lliscament sigui possible des de la primera baixada. Si el material és de lloguer, el client pot canviar cada dia de model per així gaudir dels diferents esquís d'alta gamma que les marques punteres ofereixen avui en dia al mercat.

Tots els esports d'hivern

Baqueira Beret prepara les seves instal·lacions perquè molts esports d'hivern siguin possibles a la Vall d'Aran. Per això en els diferents centres Ski Service es pot trobar material d'esquí i snowboard per a tots els nivells, tant per llogar com de compra (Baqueira Store a Ruda). Disposa de les últimes novetats de les millors marques del mercat.

Ski Service, al nucli de Beret, té la més completa selecció de lloguer d'esquís alpins, nòrdics, de muntanya, surf de neu, trineus infantils i raquetes de neu.

La nova botiga Baqueira Store Beret ofereix una àmplia gamma d'articles de regals amb la marca Baqueira Beret i el 50 aniversari de l'estació.

Beret també compta amb un ampli circuit d'esquí de fons de 7 km que es troba al costat del lloguer. Tots els nuclis repartits en tota l'estació compten amb l'esmentat servei de guardaesquís i taquilles i amb la possibilitat de reservar qualsevol tipus de material el dia anterior per recollir-lo en qualsevol dels altres nuclis.

A més, si es té algun problema amb el material propi dels esquiadors, en pràcticament tots els nuclis hi ha un taller de reparació amb un equip de professionals que ajudarà a realitzar la posada a punt en la major brevetat. Aquest servei ve també acompanyat de "Atenció al material", en què s'assisteix de forma gratuïta a aquells que vulguin rebre alguns consells o supervisió en el reglatge i estat del material, per així millorar la seguretat de l'esquiador.

Centres Ski Service Baqueira Store:
Nucli Ruda 1.500
Situat a les Galeries de Ruda, al costat de les taquilles de venda de forfets i prop del Telecabina Baqueira. Lloguer d'esquís de gamma alta o mitjana, snowboard, raquetes, trineus, guardaesquís. Baqueira Store, venda d'accessoris. Taller de reparació. Atenció al material.

Nucli Baqueira 1.500
Situat sota les oficines de Baqueira, al peu del telecadira Bosc. Lloguer d'esquís de gamma alta o mitjana, surf de neu. Guardaesquís. Venda d'accessoris, taller de reparació diürn i nocturn. Atenció al material.

Hotel Montarto (nucli 1.500)
Lloguer d'esquís i snowboard. Venda d'accessoris. Taller de reparació. Atenció al material.

Nucli Beret 1.850
Situat a peu de pistes, al costat de la cafeteria Audeth, està situada la nova botiga Baqueira Store Beret.
Lloguer d'esquís alpins de gamma alta i mitjana, nòrdics, surf de neu, esquís de muntanya, trineus infantils, raquetes. Taller de reparació. Guardaesquís. Consigna. Atenció al material.
Venda d'accessoris.

Nucli Bosc 1.800
Situat al costat de la cafeteria Bosque.
Guardaesquís. Consigna. Venda d'accessoris. Atenció al material.

Nucli Bonaigua 2.072
Situat al nucli de serveis de Bonaigua. Lloguer d'esquís de gamma alta i mitjana i surf de neu. Raquetes, guardaesquís, taller de reparació, venda d'accessoris i atenció al material.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny