Notícia

Boí Taüll es posa en marxa: la vaga indefinida ja és història!

Autor/a: Facebook Boí Taüll
Els treballadors de l'estació de Boí Taüll han posat final a la vaga indefinida que van iniciar dilluns després d'haver cobrat aquest dijous les nòmines que els devia l'empresa des del juliol, ha informat CCOO en un comunicat. El sindicat ha assenyalat que el cobrament s'ha produït després que la Generalitat hagi ampliat el préstec a l'empresa que gestiona el complex de muntanya, Promocions Turístiques de la Vall.

Amb aquests diners, a més de pagar els salaris, es preveu assegurar la temporada d'esquí i impulsar així l'economia de la zona, però els treballadors han demanat al Govern que faci un seguiment sobre com es gasta el crèdit per evitar que d'aquí a uns mesos la situació d'impagats es torni a repetir.

L'ampliació del préstec té un import de 750.000 euros i se suma al préstec ja concedit per part de la Generalitat el mes de juliol passat, que tenia un import de 600.000.

L'estació de Boí Taüll és, segons la Conselleria d'Empresa i Ocupació, el principal actiu econòmic de l'Alta Ribagorça, i garantir-ne la viabilitat repercutirà en el conjunt de l'economia de la zona com a element dinamitzador i de manteniment de llocs de treball.

D'EuropaPress
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial