Notícia

Porté Puymorens ja té instal·lat el telecadira de L'Estanyol

Autor/a: Tv Mountain
Tal com estava previst la setmana passada l'estació de la Vall de Querol va poder instal·lar el telecadira de l'Estanyol. L'operació es va tirar endavant amb un helicòpter Super Puma en poc més de dues hores, segons informa L'Indepéndant de Perpinyà. En les tasques d'instal·lar el remuntador es va comptar amb el suport dels 12 operaris que l'equip de Poma, constructor de telecadires i telesquís, té per a obres de manteniment, reparació o instal·lació per a la zona del Pirineu.
Per a instal·lar cadascuna de les pilones es va requerir la col·laboració precisa, gairebé quirúrgica, del pilot de l'helicòpter, el suís Justin Mattia, que està especialitzat en aquest tipus de feina des de l'any 1998. La principal dificultat a la que s'enfronta aquest pilot des de l'helicòpter és, com no podia ser d'altra forma, el vent, que condiciona el moviment de l'aeronau amb el pes que suposa aerotransportar unes pilones que poden pesar fins a 3 tones.
Un cop feta la feina més delicada ara ja només és qüestió d'instal·lar els cables, cadires i fer les proves de càrrega. El remuntador s'obrirà al públic el 5 de desembre.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny