Notícia

En primícia les novetats del Port del Comte 2014-2015

Autor/a: Laneu.cat, SCP
Desvetllem les novetats que l'estació d'esquí del Prepirineu català ha preparat als seus visitants per a aquesta temporada. Sobretot van enfocades a millorar els serveis al client. L'estació d'esquí del Prepirineu català ens ha revelat les seves novetats per a aquest hivern 2014-15, entre les quals destaquen les relacionades amb els serveis i prestacions als usuaris.

Noves taquilles a la zona principal d'accés

S'ha treballat durant aquest estiu a la zona del Donadó (el principal accés a l'estació, també coneguda com l'Hotel). L'edifici de renovat aspecte, albergarà unes noves taquilles de venda de forfets i de classes d'esquí per a les escoles. Una actuació, que segur descongestionarà la venda de forfets en hores punta dels dies amb gran afluència de gent.
Segons fonts de l'estació, "al costat del manteniment habitual dels remuntadors i de la xarxa de canons de neu artificial, hem invertit en millores poc visibles, però que milloraran l'experiència del visitant o esquiador"


Asfaltat de l'aparcament d'Estivella - Clot de la Vall

L'aparcament conegut com de l'Estivella, és el punt de sortida del Telecadira Clot de la Vall (únic accés a la zona nord de l'estació -la Estivella-); també, tal com vam informar en les novetats 2013-14, és el punt del qual parteixen la majoria de les noves rutes gratuïtes de raquetes, així com l'accés a la zona del Pla de Bassies, on es podrà practicar esquí de fons a uns 2.000 metres d'altura. A causa de l'esperat augment d'afluència de públic a l'aparcament superior de l'estació, s'ha procedit a l'asfaltat i la senyalització dels seus més de 200 places.

Pisten bully amb winche

Port del Comte ha ampliat fins a 5 les retracs o màquines trepitja-neu que cada nit s'encarregaran de preparar les pistes perquè estiguin a punt al dia següent. En aquesta ocasió, ha estat una nova màquina Pisten Bully amb un 'winche', (cable per a ancoratge), artefacte que permet una millor subjecció de la màquina i així poder trepitjar i arreglar les pistes amb més desnivell de l'estació. Això es podria interpretar, doncs, com una aposta de l'estació per a preparar millor pistes de gran pendent com les situades a l'Estivella, de nivell negre i vermell.

Sembrat del 25% de les pistes pistes i paravents

Durant aquests últims mesos, aquesta tasca va començar al maig, al domini del Solsonès s'ha fet una gran tasca de ressembrat de més de 12 km de traçats. Per aquest motiu el domini ha estat acotat a bicis i excursionistes per tal de mantenir l'herba.
A les pistes s'ha afegit biomassa i s'han retirat pedres, roques, etc., perquè es pugui esquiar perfectament amb uns mínims gruixos de neu.
En els accessos a l'estació s'ha instal·lat tanca de protecció per als usuaris, així com nou tancat a diferents trams de pistes, en total unos150 metres de tanca paraneu, necessària per retenir la neu quan el vent bufa.

Compra online d'abonaments de temporada

La pàgina web de l'estació disposa, a partir d'aquesta temporada d'hivern, d'una nova plataforma de reserva i compra en línia d'abonaments de temporada amb la possibilitat de pagament amb targeta de crèdit.

Més participació online i concursos

En la seva aposta constant per l'impuls a la comunicació on-line i xarxes socials, la petita estació lidera una comunitat molt participativa d'usuaris.
Aquest any, seguint amb les pràctiques de la passada temporada, la comunicació en línia es veurà reforçada ia través de xarxes socials, es generaran concursos i promocions per als guanyadors. Estigueu atents a les seves xarxes per estar al dia.

Reportatge d'interés: "Allevitse, el millor secret del Prepirineu"
Entrevista d'interés: "Port del Comte és una estació privada que està aguantant i tirant endavant"
Entrevista d'interés: "En 40 anys a Port del Comte hi ha passat de tot"
Track d'interéss: "Esquiada a la pista Orri de Port del Comte"


De Lugaresdenieve.com

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny