Notícia

Grandvalira també posarà en marxa els canons aquesta nit

Autor/a: Diari de la Neu
Grandvalira ha rebut aquesta setmana la gran primera nevada de l’hivern. A les cotes altes de l’estació andorrana han caigut entre 15 i 20 centímetres des de dilluns a la nit, quan van començar les precipitacions, que han continuat fins avui dimecres.
De cara a inici de temporada, que està previst per al proper 29 de novembre sempre i quan les condicions meteorològiques ho permetin, la xarxa d’innivació de Grandvalira ha superat ja totes les proves pertinents. De fet, aquesta mateixa nit es posarà en marxa per produir neu i preparar el terreny per l’imminent obertura de campanya.

El Domini de la Neu continua treballant per posar l’estació a punt i l’equip de pisters també està col·locant tots els elements de seguretat a les pistes, com ara les balises i xarxes.

Les temperatures es situen hores d’ara per sota dels zero graus a bona part del domini i les previsions indiquen que arribaran noves precipitacions la propera setmana. Aquestes noves nevades juntament amb les caigudes aquests tres últims dies fan que les perspectives per a l’inici de temporada siguin molt favorables i sembla que el color blanc no desapareixerà ja del paisatge de Grandvalira el que queda d’hivern.

Com hem comentat, la temporada 2014-15 donarà el tret de sortida el dissabte 29 de novembre i s’allargarà fins el 12 d’abril.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial