Notícia

Grandvalira també posarà en marxa els canons aquesta nit

Autor/a: Diari de la Neu
Grandvalira ha rebut aquesta setmana la gran primera nevada de l’hivern. A les cotes altes de l’estació andorrana han caigut entre 15 i 20 centímetres des de dilluns a la nit, quan van començar les precipitacions, que han continuat fins avui dimecres.
De cara a inici de temporada, que està previst per al proper 29 de novembre sempre i quan les condicions meteorològiques ho permetin, la xarxa d’innivació de Grandvalira ha superat ja totes les proves pertinents. De fet, aquesta mateixa nit es posarà en marxa per produir neu i preparar el terreny per l’imminent obertura de campanya.

El Domini de la Neu continua treballant per posar l’estació a punt i l’equip de pisters també està col·locant tots els elements de seguretat a les pistes, com ara les balises i xarxes.

Les temperatures es situen hores d’ara per sota dels zero graus a bona part del domini i les previsions indiquen que arribaran noves precipitacions la propera setmana. Aquestes noves nevades juntament amb les caigudes aquests tres últims dies fan que les perspectives per a l’inici de temporada siguin molt favorables i sembla que el color blanc no desapareixerà ja del paisatge de Grandvalira el que queda d’hivern.

Com hem comentat, la temporada 2014-15 donarà el tret de sortida el dissabte 29 de novembre i s’allargarà fins el 12 d’abril.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots