Notícia

V Triatló de Muntanya La Molina i Disco Fashion Party, activitats de les estacions del Grup FGC per a aquest cap de setmana

Per cinquè any consecutiu La Molina acollirà una nova edició del Triatló de Muntanya Sprint, competició organitzada per la Secció de Triatló del Club Poliesportiu Puigcerdà.

La cita esportiva, que tindrà lloc el proper diumenge 9 d’agost, començarà a les 11 del matí al Llac de l’estació de La Molina. Comptarà amb un recorregut de 700 m de natació, seguit de 20 km de bicicleta i 5 km de cursa a peu.

Enguany la prova serà puntuable per al Circuit Català de Triatló de Muntanya i per a la Lliga de Clubs. Es tracta d’una prova que s'ha anat consolidant al llarg d'aquest quatre anys i cada edició compta amb més participants. Durant tota la competició, els participants gaudiran al màxim de l’entorn i dels diferents paratges naturals que brinda l’estació ceretana de La Molina.

Més informació: www.lamolina.cat


Vall de Núria

08 d’agost – Disco Fashion Party

El proper 8 d’agost, l’estació de Vall de Núria organitzarà la Disco Fashion Party, una activitat per ballar amb la música més actual, pensada per a tota la família i, especialment, per als més petits de la casa.

Es tracta d’una festa gratuïta, dinamitzada per dues animadores, que tindrà lloc de 12.00 a 13.00 h, al Cau de la marmota.

Més informació: www.valldenuria.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny