Notícia

En funcionament el nou centre de visitants dels parcs naturals de l'Alt Pirineu i Cadí-Moixeró a la Seu d'Urgell

El nou centre de visitants dels parcs naturals de l’Alt Pirineu i Cadí-Moixeró va obrir ahir dissabte les seves portes, i oferirà als visitants tota la informació d’interès per conèixer aquestes dues zones naturals així com la resta de parcs catalans i els parcs pirinencs. El nou centre està estratègicament ubicat ja que es troba just a la carretera que duu a Andorra i per la qual passen centenars de milers de vehicles l’any.

Fins ara el Parc Natural de l’Alt Pirineu disposava a l’Alt Urgell d’una oficina d’informació situada a Montferrer, cedida temporalment pel Consell Comarcal. Aquesta setmana s’han traslladat tots els serveis al nou centre de visitants de la Seu d’Urgell i s’aprofitarà per compartir l’espai amb el Parc Natural del Cadí Moixeró, que només disposava fins ara de dos petits punts d’informació del parc a Tuixent i Sorribes, i així optimitzar els recursos.

El centre serà punt d’informació dels dos parcs i, a més, disposarà d’un espai destinat a botiga on hi haurà material promocional (samarretes, bosses, postals...) i de lectura (llibres i mapes), una sala d’exposicions temporals (les primeres de les quals seran sobre el Parc Natural de l’Alt Pirineu i sobre la flora transfronterera dels Pirineus) i una sala de reunions.

El centre visitants és fruit de la signatura, el mes de juny, del conveni entre la Generalitat i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell per tal de promoure i difondre els parcs naturals del Cadí-Moixeró i de l’Alt Pirineu. L’oficina està ubicada a l’Avinguda de les Valls d’Andorra, 25, de la Seu d’Urgell, a l’edifici de l’antiga duana d’Andorra, molt a prop de la rotonda on s’entrecreuen les carreteres que van a Barcelona, Lleida i Andorra. Estarà oberta tot l’any, i els horaris d’estiu són els següents:

Agost:
·  Dimarts i dimecres: de 9.30 h a 17.00 h
·  Dilluns, dijous, divendres i dissabtes: de 9.30 h a 14.00 h i de 15.30 h a 18.30 h
·  Diumenges: de 9.30 h a 14.30 h

De l’1 al 15 de setembre:
·  De dimarts a dissabte: de 9.30 h a 14.00 h i de 15.30 h a 18.30 h

A partir del 15 de setembre s’informarà del nou horari d’obertura del parc. El telèfon de l’oficina és: 973.36.09.54.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny