Notícia

Masella: més pistes i més quilòmetres amb neu produïda

Autor/a: Diari de la Neu
Garantia de neu per al màxim nombre de pistes per una banda i continuar sumant quilòmetres esquiables per altra. Això és el que està fent Masella, que continua treballant aquests dies en la instal·lació d'innivació a la pista Coms de Das i Alternativa, al sector de Coma Oriola. Es tracta de dues pistes de dificultat vermella, que habitualment tenen ben protegida la neu del vent i el sol gràcies al bosc de pi negre però amb dificultats per mantenir-la en els trams de cota més baixa, especialment en el cas de l'Alternativa.
La instal·lació de canons d'alta pressió en aquestes pistes, com també a la Rovellons del sector La Pia, seran dues de les moltes novetats que l'estació prepara per a la temporada 2014-15. I compte, perquè hi ha altres novetats molt importants que s'estan acabant de treballar i que seran comunicades a partir de novembre, segons fonts de la mateixa estació.

Masella, un referent en innivació

Tot i que Masella no va ser de les primeres estacions en instal·lar la neu produïda (el primer canó es va instal·lar l'any 1994), el cert és que ha aconseguit ser un referent al Pirineu en aquests sistemes d'innivació. La neu de canó és una part fonamental de l'estació que permet als seus responsables fer que sigui la primera estació del Pirineu en obrir i la darrera en tancar temporada. Actualment la xarxa disposa de més de 550 canons.

Articles relacionats: Entrevista amb David Sirvent, responsable producció de neu a Masella

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny