Notícia

Més de 120 marques i 2.500 productes a la 6a edició de la Bíblia de l'Outdoor

La sisena edició de La Bíblia de l'Outdoor, la guia de producte outdoor per al consumidor final que s'ha consolidat com la més àmplia recopilació de marques i productes per a activitats de muntanya que el practicant pugui imaginar-se, ja està disponible a les principals botigues d'outdoor i en els quioscos de tot Espanya.

Amb el material agrupat per famílies i amb consells pràctics per a la seva millor elecció, aquesta publicació és una eina summament efectiva perquè les marques mostrin els seus productes i facilitin la decisió de compra a l'aficionat.
Dirigida principalment al practicant mitjà, que moltes vegades es troba desorientat i confós entre la gran oferta de models que hi ha al mercat amb més de 450 pàgines de producte i informació pràctica.
El llançament d'aquesta nova edició 2015-2016, que és la gran referència en l'univers outdoor, es va fer oficial aprofitant la celebració de la fira outdoor de Friedrichshafen.

És possible trobar la Bíblia en format físic en quioscos i botigues (consultar els punts de distribució de la Bíblia en l'apartat "Montexpert", "Botigues" de la pàgina www.outdooractual.com).
La Bíblia de l'Outdoor també està disponible en edició digital gratuïta a www.outdooractual.com.


Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny