Notícia

Baqueira renovarà l'homologació FIS de la pista Estadi Beret i Dossau

Autor/a: Baqueira Beret
Bones notícies per a la competició a l'estació d'esquí de Baqueira Beret. Segons ha informat Baqueira al seu canal de Facebook ahir dimarts el responsable de la ‪FIS,‬ Walter Thrilling, va visitar l'estadi de Beret i la pista Dossau. La visita la va fer acompanyat pel president de la ‎FCEH‬, Oscar Cruz, i tècnics de la RFDI i de la mateixa estació. L'objectiu no és altre que tramitar i homologar la renovació amb normativa FIS de l'Stadium de Beret en Super Gegant i Eslàlom i la tramitació i homologació del traçat de la Dossau per a Super gegant. En una entrevista a Diari de la neu, el passat mes de març, el director comercial de Baqueira, Xavier Ubeira, ja va avançar l'interés de Baqueira per organitzar competicions d'alt nivell internacional, com ara curses de la Copa del Món, a la Val d'Aran.

L'Stadium de Beret

L'estadi Stadium Beret s'ubica al vessant nord del sector Beret de l'estació aranesa. La cota de sortida és a 2.173 m., i cota inferior a 1.862 m. Té una longitud de 1.215 metres, un desnivell de 311 metres, una amplada mitja de 53 m. i la qualificació per dificultat és de pista vermella.
L'estadi de Beret va ser homologat per la FIS el 2005, disposa de xarxa de canons d'alta pressió. Està previst que a la temporada 2014-15 hi hagi un telesquí de suport, una instal·lació llargament reivindicada pels habituals de les competicions i entrenaments en aquesta pista.

Dossau

La pista Dossau també s'ubica al sector Beret, al vessant de ponent del Tuc deth Dossau. S'hi accedeix pel telecadira del mateix nom. La cota de sortida és a 2.505 m., i cota inferior a 1.862 m. (si s'enllaça amb la pista Cabanes), té una longitud de 2.145 metres, desnivell de 640 metres, amplada mitja de 45 m. i la qualificació per dificultat és de pista vermella. També disposa de canons de neu d'alta pressió.


Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny