Notícia

Canons a Com de Das, la gran novetat de Masella?

Els fanàtics de l'estació ceretana de Masella saben del cert que cada any a Masella hi passa quelcom. Enguany, segons vàrem poder comprobar nosaltres mateixos, els treballs per instal·lar una xarxa de canons de neu al sector de la Pia, concretament a la pista Rovellons i altres de ben a prop, ha estat un dels inputs de la pretemporada.

Tanmateix ahir, un malalt confès del esquí, en Ferran Zafra, ens interpel·lava a nosaltres preguntant si sabíem què passava a Com de Das. En un primer moment vàrem pensar que Ferran s'havia equivocat a l'escriure la zona afectada, però després ens vam adonar que no. Que l'error era nostre, que a la zona Com de Das hi havia moviment de terres. Per les fotos que va penjar, deduïm que certament sembla que Masella vol instal·lar xarxa de canons en aquesta zona fantàstica de l'estació, que només és esquiable quan hi ha un bon gruix de neu natural. Fins ara.

Si es confirmen els rumors la notícia és de gran impacte ja que Masella asseguraria innivació artificial a dues zones d'alt nivell (pistes negres i vermelles a dojo) durant molt més temps del que estem habituats.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny