Notícia

Masella va enllestint la instal·lació de canons a la pista Rovellons

Autor/a: Diari de la neu
Masella segueix treballant aquests dies en la instal·lació d'innivació a la pista Rovellons, al sector de La Pia. Les obres van començar aquest estiu i ja es troben en una fase molt avançada i és que les estacions són conscients que la tardor és a la vista i l'hivern a la cantonada.

La instal·lació de canons d'alta pressió a l'esmentada pista és una de les novetats que l'estació d'Alp i Das té per a la temporada 2014-15 i que anunciarà detalladament a partir de novembre. La innivació d'aquest traçat permetrà assegurar més i millor neu al sector de La Pia i incrementar així el nombre de quilòmetres innivats. A més, en condicions de neu escassa, sobretot a l'inici de la temporada al sector més oriental de l'estació, ajudarà a derivar més esquiador cap a les pistes Cerdanya i Rovellons, ambdues de qualificació vermella, i així reduir la freqüència de pas de la pista Familiar, de qualificació blava.

Masella, un referent en innivació

Tot i que Masella no va ser de les primeres estacions en instal·lar la neu produïda (el primer canó es va instal·lar l'any 1994), el cert és que ha aconseguit ser un referent al Pirineu en aquests sistemes d'innivació. La neu de canó és una part fonamental de l'estació que permet als seus responsables fer que sigui la primera estació del Pirineu en obrir i la darrera en tancar temporada. Actualment la xarxa disposa de més de 550 canons.

Articles relacionats: Entrevista amb David Sirvent, responsable producció de neu a Masella

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny