Notícia

Vallnord ven un 37 % més de forfets de temporada per a no residents durant l’agost

Al cap d’un mes que Vallnord posés a la venda en línia el forfet de temporada amb un preu reduït per a no residents, les vendes ja han augmentat un 37 % respecte del mateix període de l’any passat. A partir del dilluns 29 de setembre es posaran a la venda els forfets de temporada per als residents a Andorra i es podran recollir els abonaments comprats a les oficines de turisme d’Ordino i de la Massana, i a Pyrénées.

La reducció d’un 5 % de mitjana de les tarifes generals de preus i el descompte per compra anticipada han resultat dues accions molt positives, ja que la venda dels forfets de temporada a través del portal en línia ha augmentat un 37 % respecte a les xifres de l’any passat. Fins a finals d’aquest mes la venda de forfets estarà disponible exclusivament a la pàgina web de l’estació  amb unes tarifes especials. A partir de l’octubre els preus augmentaran gradualment fins a l’obertura de l’estació.

"Estem realment satisfets, ja que la reestructuració de preus que hem dut a terme està comportant uns resultats més que positius. El fet que el Govern d’Andorra hagi aplicat un IGI [impost general indirecte] reduït a les estacions d’esquí ens ha permès actuar en benefici del client", explica Martí Rafel, director de Vallnord.

Tarifa infantil

Aquesta nova política de preus per a la temporada 2014-2015 coincideix amb el 10è aniversari de Vallnord i amb una millora dels serveis. Per apropar-se més als clients, aquest any s’ha suprimit la categoria júnior, de 12 a 18 anys, i s’ha ampliat la categoria infantil fins als 15 anys. Així doncs, per als clients fidels d’entre 6 i 15 anys, i durant el mes de setembre, el preu del forfet de temporada costa 325 € i per als clients nous, 350 €.

Nova tarifa +16

La tarifa +16 és la gran novetat d’aquest hivern i inclou els esquiadors joves i adults d’entre 16 i 65 anys. En aquesta categoria, el preu del forfet de temporada durant aquest mes per als clients fidels costa 400 €, mentre que per als clients nous val 425 €. Pel que fa als jubilats, el preu del forfet de temporada es manté en 160 € fins a l’inici de la temporada, i, posteriorment, només pujarà deu euros.

Per a tota la família

Vallnord és essencialment una estació familiar i aquesta nova política de preus inclou un forfet infantil gratuït per cada adquisició d’un forfet adult. Aquesta promoció especial estarà disponible durant tota la temporada.
Entrevista

''Aprofiteu per gaudir de la neu el màxim que pugueu''
Ana Amor Ambaixadora de Diaridelaneu

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial