Notícia

El Club Esquí Solsona escalfa motors

Autor/a: CES
Falten pocs dies per acabar un estiu atípic, marcat per una meteorologia més primaveral que estiuenca. A les portes d'entrar a la tardor els clubs d'esquí comencen a preparar la logística i calendari de la propera temporada. Un d'aquests clubs és el el Club d’Esquí Solsona, que ja s’ha posat en funcionament per encarar amb força la temporada 2014-2015.

Després de l’stage de preparació que l’equip de competició va fer a l’estació francesa de Tignes, a primers de Juliol, el proper 13 de Setembre començaran les sessions setmanals de preparació física que, durant tots els dissabtes de setembre, octubre i novembre, podran realitzar els components dels equips de precompetició i competició.
Com a novetat per la temporada que s’acosta cal destacar que el Club d’Esquí Solsona té en projecte crear un nou equip de competició en categoria de Màsters.

L’inici oficial de la temporada es durà a terme amb la celebració de l’Assemblea General Ordinària de Socis 2014 i, a continuació, la Reunió d’Inici de Temporada 2014-2015 que tindrà lloc a la Sala d’Actes del casal de Cultura i Joventut de Solsona, el dissabte 13 de Setembre. S'hi recordaran les activitats i el balanç esportiu i econòmic de la passada temporada i es tractaran temes com la presentació de l’equip de tècnics i activitats per al proper hivern.

Comentaris

5-10-20-tots
1
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny