Notícia

Pretemporada a Argentina i Xile per a l'equip d'alpí de velocitat de la RFEDI

Després dels entrenaments sobre neu duts a terme al maig a l'estació de Sierra Nevada, l'equip d'alpí format pels especialistes de velocitat Carolina Ruiz i Paul de la Cuesta, es van centrar en la preparació física. Com va comentar Ruiz, "acabem d'entrar a la setmana 12 d'entrenament físic amb l'objectiu d'estar en forma per Sud-amèrica". I així ho corrobora el president de la Junta Gestora de la RFEDI, Eduardo Roldán, "Sé que tant Carolina com Paul estan amb moltes ganes de baixar ja cap a Sud-amèrica, tant per als entrenaments tècnics com els de velocitat". 
 
Ushuaia, la Parva i Termes de Chillan 
 
L'equip de la RFEDI, liderat per l'entrenador Mark Tilston, té previst instal · lar dues setmanes a l'estació d'esquí argentina, on la intenció són els entrenaments en les disciplines de gegant. "Pel que fa als nois de l'equip B, tant Pol Carreras com Juan del Campo estan ja a Ushuaia", segons va comentar Roldán. 
 
La tercera setmana està previst que Ruiz i De La Costa es traslladin a Xile per centrar-se en els entrenaments de velocitat, entre les estacions de la Parva i les Termes de Chillán. A més, és possible que el de Sant Sebastià participi en les curses FIS de descens i súper gegant de la primera estació. 
 
Els dos components de l'equip asseguren trobar-se en un bon estat físic i amb moltes ganes d'esquiar. "Hem preparat el físic a consciència i ara ja és moment de treballar en pistes", assegura la corredora granadina. 
 
D'altra banda, Paul de la Cuesta va comentar que una de les seves principals motivacions serà Mundial que es disputarà el 2015 a Vail i Beaver Creek (EUA), i en el qual va a buscar arribar en la seva millor forma. 
 
Roldán, per la seva banda destaca la recent formació de l'equip B femení "integrat per Núria Pau, Júlia Bargalló i Mariona Boix que estan entrenant a Les Deux Alpes (França). Els esportistes Pol Carreras i Juan del Camp, han començat els seus entrenaments a Ushuaia costat de l'Equip de la disciplina tècnica de la Federació Andorrana. Per la seva banda, els esportistes Alex Pont i Quim Salarich arribaran aviat a Nova Zelanda.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny