Notícia

Magnífica actuació Club Mountain Bike de Les Angles a la Copa de França de descens

Autor/a: Captura de pantalla
Bon paper del Club Mountain Bike Angles a la primera ronda de la Copa de França en descens amb bicicleta de muntanya. Els de l'Alta Cerdanya van demostrar habilitat i determinació per baixar per la pista "Mordor", la més pronunciada del Bike Park en aquesta competició i de qualificació negre, amb sortida a la cota 2.150 m. i arribada als 1.650 m. base del'estació d'esquí.

Segons informa L'Independant de Perpinyà a la prova, celebrada aquest passat cap de setmana, hi van participar fins a 226 competidors que es van classificar per a totes les categories i només hi van haver 8 abandonaments, prova de l'alt nivell dels participants. Myriam Nicole (3a en el rànquing) va guanyar en el traçat de les dones i cal esmentar el 1er lloc en categoria Junior dones per a Viktoria Gimenez, del Club Mountain Bike Angles. Gran actuació de Sylvain Buisan, 3r en homes i 39è a la general, mentre que Simeón Muller va fer un 9è en màsters, sense deixar d'esmentar el bon paper dels corredors locals Axel Martínez, Guillaume Guitard, Mathieu Sales, Hugo Frixtalon, Adrien i Geoffrey Buisan, que prometen un bon paper per a les properes proves de la Copa de França.

Sobre el Bike Park de Les Angles

Amb l'objectiu de diversificar les activitats d'estiu i rendibilitzar tota la infraestructura de l'estació d'esquí, els responsables de l'estació de Les Angles, a l'Alta Cerdanya, també van optar ja fa set anys per convertir les pistes d'esquí en un espai polivalent per a l'ús de bicicletes BTT. Una aposta que sembla que s'està fent amb èxit. El Bike Park de Les Angles és un dels més exitosos del Pirineu i compta amb 40 quilòmetres senyalitzats en cinc pistes d'esquí i descens de BTT de diferent nivell (1 negra, 1 vermella, 2 blaves i 1 verda), a més de dues rutes familiars (una blava i un altre verda).

Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial