Notícia

Magnífica actuació Club Mountain Bike de Les Angles a la Copa de França de descens

Autor/a: Captura de pantalla
Bon paper del Club Mountain Bike Angles a la primera ronda de la Copa de França en descens amb bicicleta de muntanya. Els de l'Alta Cerdanya van demostrar habilitat i determinació per baixar per la pista "Mordor", la més pronunciada del Bike Park en aquesta competició i de qualificació negre, amb sortida a la cota 2.150 m. i arribada als 1.650 m. base del'estació d'esquí.

Segons informa L'Independant de Perpinyà a la prova, celebrada aquest passat cap de setmana, hi van participar fins a 226 competidors que es van classificar per a totes les categories i només hi van haver 8 abandonaments, prova de l'alt nivell dels participants. Myriam Nicole (3a en el rànquing) va guanyar en el traçat de les dones i cal esmentar el 1er lloc en categoria Junior dones per a Viktoria Gimenez, del Club Mountain Bike Angles. Gran actuació de Sylvain Buisan, 3r en homes i 39è a la general, mentre que Simeón Muller va fer un 9è en màsters, sense deixar d'esmentar el bon paper dels corredors locals Axel Martínez, Guillaume Guitard, Mathieu Sales, Hugo Frixtalon, Adrien i Geoffrey Buisan, que prometen un bon paper per a les properes proves de la Copa de França.

Sobre el Bike Park de Les Angles

Amb l'objectiu de diversificar les activitats d'estiu i rendibilitzar tota la infraestructura de l'estació d'esquí, els responsables de l'estació de Les Angles, a l'Alta Cerdanya, també van optar ja fa set anys per convertir les pistes d'esquí en un espai polivalent per a l'ús de bicicletes BTT. Una aposta que sembla que s'està fent amb èxit. El Bike Park de Les Angles és un dels més exitosos del Pirineu i compta amb 40 quilòmetres senyalitzats en cinc pistes d'esquí i descens de BTT de diferent nivell (1 negra, 1 vermella, 2 blaves i 1 verda), a més de dues rutes familiars (una blava i un altre verda).

Entrevista

''Aprofiteu per gaudir de la neu el màxim que pugueu''
Ana Amor Ambaixadora de Diaridelaneu

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial