Notícia

Més de 600 riders al Bike Park de La Molina el passat cap de setmana

Autor/a: Diari de la Neu
Ha començat la temporada de descens al BikePark de la Molina, que va obrir el telecabina i els circuits el passat dissabte 7 de juny. El Bikepark va registrar una afluència rècord i van ser més de 600 riders els que hi van passar durant el cap de setmana, uns 300 diaris, que van gaudir dels vuit descensos (de nivell alt, mig i baix) que sumen 23 quilòmetres de recorreguts i uneixen la sortida de la part alta del Telecabina de la Tosa amb l’aparcament de Cap de Comella.

Ha estat un bon cap de setmana preludi del que serà La Molina amb les instal.lacions del Bikepark i Telecabina obertes també entre setmana a partir del 28 de juny. L’estació estarà a ple funcionament a partir del 5 de juliol. De totes maneres, per als propers caps de setmana i festius fins arribar al darrer cap de setmana de juny, l’estació ceretana té oberts a més del Bikepark (traçats, lloguer i escola) el Telecabina per a passejos, el Parc d’Aventura als Arbres i el tubbing. De cara la pont de Sant Joan, es reforçaran les activitats infantils amb la nova atracció de jumping, laser combat i el llits elàstics a la zona infantil de la base del Telecabina.

El dia 10 de juny es la data límit per a comprar el forfet de temporada d’estiu del Bikepark a preu de promoció de 129,00€ (preu tarifa 172€) i per a infant el forfet infantil de Bikepark també està rebaixat i surt per tan sols 80,00€ (preu tarifa 99,50€). Entre l’11 de juny i l’1 de juliol els preus també estaran rebaixats amb un cost de 150,50€ adult i 92€ infant.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial