Notícia

Tindrà La Molina el millor bikepark dels Pirineus?

Autor/a: Diari de la Neu
Amb la seva experiència de més de 8 anys al més alt nivell del BTT mundial els germans Lacondeguy consideren que La Molina, propietat del Grup FGC, és el lloc perfecte per tenir el millor bikepark dels Pirineus. Els motius són tant per la localització geogràfica amb la seva proximitat a Barcelona (140 km) com pel tipus de terreny, tant l’orografia como el tipus de sòl.
 
Promoció i millores del bikepark

Un dels principals acords dels Lacondeguy amb La Molina és per difondre entre els aficionats a la BTT de Catalunya, Espanya i Europa els serveis del bikepark. Segons Lluís “això és possible gràcies a la nostra experiència, coneixement i implicació en les noves tendències de BTT actuals, els contactes amb les millors productores de vídeo del sector, els portals d'informació de BTT amb gran tràfic així com les nostres xarxes socials”.
 
Un dels aspectes on els germans Lacondeguy volen incidir amb més força és el canvi de posicionament del bikepark. Consideren que s’ha de difondre la idea de diversió en sentit ampli. En aquest sentit conceben el bikepark com una activitat social que es comparteix amb els amics i la família.
 
Per altra banda, la seva feina passa també per un estudi de les pistes actuals i la detecció de les millores necessàries, l’assessorament al personal de manteniment i construcció del bikepark.
 
Sessions de fotos i vídeo

Els germans Lacondeguy ja tenen tancats diferents reportatges amb mitjans de tot el món. A finals de maig i començament de juny tenen prevista una sessió de vídeo i foto amb la productora Noruega "ANTI Media”. És la productora de referència en l'àmbit Europeu tant d’esports de neu com de BTT. En l’últim reportatge amb ells els Lacondeguy van aconseguir més d'1'5 milions de visites sumant Youtube i Vimeo. També el juny es farà una sessió de vídeo i foto amb l'equip anglès Hope Racing, un dels millors de descens de copa del món.
 
El fotògraf Italià Ale Di Lullo, que treballa a les millors revistes internacionals del sector de la bicicleta, com són Freeride Germany o Decline Magazine i també a Pinkbike.com serà a La Molina a principis d’estiu. Un dels patrocinadors d’Andreu és RedBull i per això la productora que treballa amb la marca, els canadencs Freeride Entertainment, serà a finals d’agost amb Andreu i tres riders més gravant a La Molina per a les noves entregues dels reportatges Road to Rampage de REDBULL TV.
 
Camps d’estiu i escola de BTT

Els Lacondeguy tenen previst organitzar els Lacondeguy Summer Camps a La Molina la primera i l'última setmana d'Agost. Seran camps d'estiu amb diferents activitats de BTT i places limitades on els germans, que des de fa uns mesos viuen a la Cerdanya, seran els protagonistes. També està previst el funcionament de l’Escola de BTT de la mà de l’empresa Camp Base de Llívia on es podran fer classes particulars amb en Lluís Lacondeguy.
 
Descomptes en el forfet de bikepark

El dia 10 de juny es la data límit per a comprar el forfet de temporada d’estiu del bikepark a un preu rebaixat de 129,00€ (preu tarifa 172€). També és possible comprar rebaixat el de bikepark més piscina per 149,00€ (preu tarifa 192€). El forfet infantil de bikepark també està rebaixat i surt per tan sols 80,00€ (preu tarifa 99,50€) i 84,00 de bikepark més piscina (preu tarifa 105€).
 
El bikepark de La Molina

Actualment són vuit descensos que comencen a la sortida del Telecabina per a freeriders de nivell alt, mig i baix amb 23 quilòmetres de recorreguts que uneixen la Tosa amb l’aparcament del Telecabina. També hi ha una zona freestyle i woodpark amb circuits de totes les dificultats d’uns 300 m. de longitud cadascun fets amb mòduls de fusta que poden ser peralts, passarel·les i salts a diferents altures, wallrides i àrea de dirt jump.
 
Per als que els agrada pedalar també s’ofereix els circuits de cross-country amb 27 quilòmetres en tres traçats marcats que s’inicien a la zona del Telecabina. El lloguer de bicicletes de BTT i tot el material de protecció necessari i situat al costat de la base del Telecabina.
 
El Txiqui bikepark Bosquet és la zona familiar situada a la pista Bosquet de 200 m de longitud, al costat de la base del Telecabina. Disposa de cinc mòduls diferents, fets amb fusta i molt fàcils per tal que siguin assequibles en BTT per a tothom. Disposa de bicicletes adaptades per a persones que tinguin alguna discapacitat.
 
Fitxa

Andreu Lacondeguy (25 anys): BTT Freeride
-Patrocinadors: RedBull, YT Industries, Oakley, SRAM, Mavic, Continental, Bell
-Rànquing mundial actual a www.hookit.com en Mountain Bike: 4t (1r en BTT Freeride)
-Rànquing mundial a www.hookit.com en Mountain Bike a l’octubre 2013 (Final de temporada passada): 1er
-Fans a la Pàgina oficial de Facebook (Abril 2014): 174.902 fans
 
Lluís Lacondeguy (27 anys): BTT Freeride i BMX Dirt
-Patrocinadors: YT Industries, Vans, Skullcandy, Radio Bikes
-Fans a la pàgina oficial de Facebook (Abril 2014): 10.105 fans
 
Més informació: www.lamolina.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista