Notícia

La FCEH posa fi a la temporada 2013-2014 amb el lliurament de premis

Autor/a: Arxiu Facebook LA MOLINA CE
Esportistes i clubs de la FCEH seran una dia més els protagonistes de l’acte de lliurament de premis 2013-2014, una jornada que pretén concloure la temporada, premiar els Campions de Catalunya en categories absolutes i fer entrega dels trofeus honorífics als clubs guanyadors de les Lligues i Circuits de les diferents modalitats d’esports d’hivern. A més, la FCEH reconeixerà amb dos premis especials la tasca del voluntariat al món esportiu federat i la carrera esportiva d’un esportista.

La Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) celebra aquest dissabte 17 de maig l’acte de Lliurament de premis de la temporada 2013-14 que posarà punt i seguit a una nova temporada de grans esdeveniments esportius i molt bons resultats. L’acte tindrà lloc a les instal·lacions del Parc Olímpic del Segre de la Seu d’Urgell, i començarà a les 13:00 hores. Durant la celebració es transmetrà la felicitació i agraïment als clubs d’esports d’hivern catalans i als seus esportistes que any rere any fan possible la consecució de tot el calendari de la FCEH, gràcies a la seva implicació en la organització de les competicions celebrades a casa nostra. El President de la FCEH, el Sr. Oscar Cruz farà menció especial a l’esforç dels catalans que van participar als Jocs Olímpics d’Hivern de Sotxi i també agrairà a les entitats i administracions públiques el suport donat a l’activitat esportiva.

Durant l’acte es premiarà als clubs que han obtingut els millors resultats en les Lligues Catalanes de les diferents modalitats dels esports d’hivern, entre els quals destaquem com a Campions en Esquí Alpí, a La Molina Club d’Esports – 1 er classificat en la Lliga Absoluta-,  al Club Alpí Nuria Masella Cerdanya –1er classificat en Circuit Interclubs i Veterans- i el Club Aranés d’Espòrts d’Iuèrn -1er classificat en Lliga Infantils. En esquí de fons, destaquem com a Campions al Club d’Esquí de Fons Urgellet Cerdanya i al Club d’Esquí Bellver, 1ers classificats de la 8a Copa Catalana i 4a Copa Nins, respectivament. Finalment, en freeski  rebran el 1er primer premi l’Esquí Club d’Andorra i l’Esquí Club Ordino Arcalis, Campions de la 3a Pyrenean Freestylers en Freeski i Surf de neu, respectivament.

També es premiaran als campions de Catalunya absoluts amb les medalles que atorga la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) dissenyades aquest any per l’artista Benet Costa. Els esportistes premiats seran Pol Carreras i Nuria Pau en Esquí Alpí, Laia Aubert i Sadurní Betriu en Esquí de Fons, Maria Hidalgo i Pau Bartolo en Surf de Neu, Gerard Garcia en Freeski, Lluis Cruz i Montse Claverol en Trineu amb gossos, Javier Torres i Olga Álvarez en Canicross, Ton Consul i Maeva Gallarda en Patinatge artístic sobre gel i el Club Puigcerdà Rosta en Cúrling. Lliurades les medalles UFEC, es farà entrega de la medalla de Campió de la Copa del Príncipe a la secció d'hoquei gel Sub 18 del FC Barcelona.
 
Premi especial a l’esperit esportiu – Marta Andrade.

Aquesta temporada la Junta Directiva de la FCEH ha considerat un gran número d’esportistes per atorgar el premi especial a l’esperit esportiu. Ha estat difícil ja que són molts els mereixedors d’aquest reconeixement, però finalment han decidit que sigui l’esportista catalana de patinatge artístic sobre gel Marta Andrade qui rebi aquest guardó. Marta té en la seva carrera esportiva 9 Campionats d'Espanya i va competir en 2 Jocs Olímpics. Va obtenir la 20a posició dels Jocs Olímpics d'hivern de 1994 i la 22a als Jocs Olímpics d'hivern de 1998. Va participar en 11 Campionats Mundials obtenint la millor posició (19a) als Mundials de Nagano de l’any 2002.
                                                                      
 II Premi Col·laborador i Esport Pitu Figueras 2014 – Guillem Salmeron i el seu equip.

El II Premi Col·laborador i Esport Pitu Figueras 2014 és una iniciativa de la Junta Directiva de la FCEH que té com a objectiu fer visible el imprescindible paper dels col·laboradors i voluntaris en els esports d’hivern. En aquesta segona edició, el premi ha estat concedit a la candidatura de “Guillem Salmeron i el seu equip”. Els membres del jurat que formen la Comissió d’aquest premi han decidit reconèixer al Sr. Guillem Salmeron, que actualment també ocupa el càrrec de President de La Molina Club d’Esport, la seva desinteressada dedicació envers el món de la competició d’esports d’hivern, les seves dots organitzatives, el seu esperit col·laboratiu i la seva capacitat per reunir un equip humà que va molt més enllà del club que presideix. Amb aquest guardó la FCEH reconeix no tant sols la figura d’en Guillem Salmeron sinó també la d’aquells companys i amics que el segueixen i que es posen a la seva disposició, i que amb la seva col·laboració voluntària fan per garantir un gran número de competicions tant a nivell autonòmic com internacional, donant el millor d’ells mateixos i amb una predisposició única en els esports d’hivern.
                                                                                                     
Autoritats presents a l’acte
 
L’acte de lliurament de premis comptarà amb la presència de diferents autoritats del món esportiu. En representació de la Secretaria General de l’Esport hi assistirà el Sr. Gerard Figueras, Director del Consell Català de l’Esport i el Sr. Josep R. Solsona, representant territorial de l’Esport a Lleida. Per part de la Diputació de Lleida hi serà el Diputat Sr. Antoni Navinés. Representant als Consells Comarcals hi assistiran el Sr. Jesús Fierro, President del Consell de l’Alt Urgell i el Sr. Ramón Moliner, President del Consell de la Cerdanya. En nom de l’Ajuntament amfitrió, La Seu d’Urgell, hi serà el seu Alcalde, el Sr. Albert Batalla. Finalment, en relació a la Candidatura Barcelona Pirineu 2026, comptarem amb la presència del Sr. Jordi Joly, Gerent d’Economia i Empresa de l’Ajuntament de Barcelona i el Sr. Oscar Grau, Director Gerent de l’Oficina Tècnica Barcelona Pirineu 2026.
 
#premisfceh #fidefred

Aquesta jornada de cloenda de la temporada d’hivern 2013-14 es viurà a les nostres xarxes socials i des de aquí us convidem a que interactueu amb nosaltres als hashtags #premisfceh i #fidefred.
 
 
 
 
 
 
 
      
 
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial