Notícia

El Club d'Esquí Port del Comte guanya el "Tots Fem Colla"

Autor/a: FCEH
Llet Nostra, Patrocinador oficial de la FCEH i dels seus clubs des de fa dues temporades, ha estat present en un gran nombre de competicions del calendari federatiu 2013-2014 a més de formar part de la vida de les xarxes socials de clubs i FCEH. Són moltes les fotografies, vídeos i mencions que s'han generat per part de tota la família federativa fruit d'aquest patrocini, a més de grans i divertits moments entre els més petits.

Han estat molts els esportistes i famílies que han participat en els seus concursos i jocs a llarg de tota la temporada d'hivern. Els batuts “Glop” de Llet Nostra han estat presents a moltes de les curses dels esportistes donant forces als més petits i les accions de la marca promocionant l’alimentació sana han arribat a molts infants.

Els clubs d'esports d'hivern que han format part del projecte han estat reconeguts per part de Llet Nostra pel seu compromís amb la marca, tant a les pistes d'esquí com a les xarxes socials, un compromís que Llet Nostra vol fer tangible atorgant el guardó "Tots Fem Colla" al club més actiu de tota la temporada; el Club d'Esquí Port del Compte. Llet Nostra estrena així la primera edició del Premi #totsfemcolla que consta d'un txec regal de 3 mesos de llet gratis per a tots el socis federats del club premiat. El txec es lliurarà durant l'acte de cloenda i lliurament de premis que tindrà lloc el proper dissabte 17 de maig al Parc Olímpic del Segre.

De FCEH
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial