Notícia

Així està Vallter un 13 de maig

Autor/a: Captura de pantalla
El dia s'ha llevat plovent o amb el terra moll a la meitat est del país però també amb neu al Pirineu. La nevada ha estat força generosa al sector més oriental, fins al punt que a Vall de Núria s'hi han acumulat 22 litres/m2 en forma de neu, que malgrat tot no ha arribat a quallar en la seva totalitat. A Vallter 2000 la neu sí que ha quallat i de bon matí presentava aquest aspecte que ha registrat la webcam de Tv3. El sol i la pujada de les temperatures han propiciat que bona part del mantell de neu s'hagi fos ràpidament. A primera hora de la tarda a les parts més orientades a sol la neu ha desaparegut.

Gruixos de neu a les estacions nivològiques avui 13 de maig

Malgrat aquesta nevada l'estació nivològica de Vall de Núria (1.960 m.), la més propera a Vallter 2000, marca un gruix 0. L'estació que més neu registra és la de Bonaigua (2.266 m.), situada a l'extrem nord del Pallars, que encara avui registra 2 metres de neu, molt lluny però dels 3,5 metres que va registar el 31 de maig de 2013.
L'estació nivològica de la Vall de Boí (2.535 m.) en marca avui 140 cms. de neu, la de Malniu (2.230), al sector Perafita-Puigpedrós, en marca 15, i la de Cadí Nord (2.143) només en registra 10.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny