Notícia

Sí, això és Font-Romeu

A finals de febrer Loic Picart Doval i Clemente, dos esquiadors freestyle, nadius del Pirineu i amb base a Font-Romeu, van publicar a youtube el primer episodi d'una websèrie, per més ironia amb nom anglès, i en la qual reivindicaven el Pirineu com un espai especial per a la pràctica del freestyle. Dos mesos més tard us presentem el tercer episodi que porta per títol "The biggest kicker in the world in Pyrenees"

Es tracta d'un video una més tècnic, molt treballat i en el qual hi participa força més gent. Ah! I sobretot molt humor  "a la francesa", amb imitacions molt iròniques dels periodistes esportius de France Tv. També s'hi veu la preparació de parc freestyle més gran del Pirineu, que no és altre que el de Font-Romeu, amb la intervenció de màquinària pesada, com excavadores i retracs.
Pareu atenció a les imatges gravades a Font-Romeu, perquè són de nivell, molt nivell, i és que van comptar amb la participació de diversos esquiadors nord-americans: Mc Rae Williams ( guanyador dels X Games 2013-22 anys ) , Karl Fostvedt i Will Wesson. Doncs sí, això s'ha gravat a Font-Romeu. Felicitats!

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny