Notícia

Roses i la Costa Brava des de les Marmotes de Vallter

Autor/a: Diari de la Neu
Vallter 2000 obrirà al públic demà divendres un mirador des d'on es podrà gaurdir d'una vista única d'una part de la Costa Brava, sempre que el temps hi jugui a favor. Es podrà veure, sobretot, la badia de Roses i trams de la Costa Brava Nord. El punt panoràmic s'ha batejat amb el nom de Balcó de la Costa Brava i és situat a la parada superior del telecadira 4 places Jordi Pujol, on a més del balcó hi ha la cafeteria Les Marmotes, una de les més altes del Pirineu.

L'accés fins a la cafeteria Les Marmotes serà molt còmode, ja que es podrà fer amb telecadira a partir d'aquest cap de setmana. Les Marmotes és una cafeteria d'alta muntanya, a 2.535 m. d'altitud, cota màxima de Vallter i és habitual que en els dies de bon temps i ambient clar es pugui veure la silueta de la badia de Roses retallada pel mar. Aquesta mateixa vista és especialment espectacular de nit, ja que la il·luminació de la ciutat queda perfilada en forma de badia enmig de la foscor.

Precisament aquest és un dels moments que més valoren els maquinistes de les trepitjaneus de Vallter. Quan des de Diari de la neu vam entrevistar els seus responsables l'hivern passat, Julià Coma i Cornel Griguta no van dubtar en definir la cota alta de Vallter com "la zona amb de les millors vistes de Vallter" que, a més, permet viure moments especials "quan surt el sol" per darrere la badia de Roses.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny