Notícia

El Club Alpí Núria Masella Cerdanya, campió del 22è Circuit Interclubs

Autor/a: CANM
Amb 3.986 punts, el Club Alpí Núria Masella Cerdanya (CANMC) s'ha proclamat club Campió del 22è Circuit Interclubs d'esquí alpí de la temporada 2013-2014. El circuit s'adreça a tots els grups d'edat excepte els Alevins.
 
Disputades nou de les deu proves previstes per aquesta temporada, la 22a edició del tradicional circuit Interclubs d'esquí alpí ha donat per tancada la seva classificació amb victòria del Club Alpí Núria Masella Cerdanya (CANMC).  El segon club de la taula amb 1.797 punts acumulats ha estat el Club Esquí Alpí Ceretà (CEAC), seguit en 3er lloc del Club d'Esquí Port del Comte (PC) amb 1.547 punts.

Pel que fa a la classificació individual en les diferents categories, s'han dut el títol de Campions i Campiones del 22è Circuit Interclubs els següents esportistes: Fiona Orfila del ECC i Alejandro Pons del CANMC en U14, Mireia Torrent del PC i Albert Bisbe del CEAC en U16, Lluis Peidro del CANMC i Concha Manem del CEVA en Vet B, Monica Gavalda del CIM i Jordi Selga del CANMC en Vet A, Carla Torras i Marc Relat del CANMC en U18, Oscar Magdalena del CANMC i Clara Jimenez del CEAC en U21 i Pau Miranda del MEGA en U30. Les proves que han puntuat per aquest circuit català han estat el 9è Trofeu Espot Esquí, el 3è Trofeu Intercopos, el 1è Trofeu Interclub GranUec, el 6è Trofeu GER, el IX Trofeu Vall de Lord, el 3è Gran Premi Iberdrola, el 33è GP Catalunya, el 1è Trofeu Port Ainé Pallars i el 10è Trofeu Vila de Llívia.
 
Enllaços relacionats

Classificació Final Individual
Classificació Final Clubs
 
 
 
 
 
 
 
 
 
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial