Notícia

Masella garanteix la temporada més llarga del Pirineu un cop més

Autor/a: Diari de la Neu
Ho acaben d'anunciar en un comunicat: Masella finalitzarà la temporada el diumenge 27 d’abril de 2014. Segons els seus responsables les instal·lacions quedaran obertes al públic fins el darrer cap de setmana del mes d’abril. D’aquesta manera Masella, amb l’obertura el dia 21 de novembre i el tancament el 27 d’abril, haurà estat la primera estació en obrir les instal·lacions i la darrera en tancar-les en aquesta temporada 2013-14, oferint la temporada d’esquí més llarga de tot el Pirineu, amb més de 5 mesos de temporada. Un període d'esquí molt llarg i que ja comença a ser més que habitual el que ofereix, o garanteix, aquesta estació del Pirineu oriental. La temporada passada va tancar les instal·lacions el 28 d'abril, un dia més tard que aquesta i va aconseguir 380.000 visitants.


L’orientació nord de les pistes i l’altitud dels sectors més alts del domini, sumat amb una lleugera baixada de les temperatures prevista a finals de setmana, permetrà als seus responsables allargar la temporada fins el diumenge 27 d’abril.

Masella, una temporada més, fidelitza el client amb abonament oferint la temporada d’esquí més llarga dels Pirineus. I, a més, pel darrer cap de setmana 2013-14 tots els clients amb abonament de temporada que passin per oficines podran convidar a esquiar  a un amic o bé a un familiar.

Opinions

Més opinions

Entrevista

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


41%


8%


51%

76 vots