Notícia

Vallter cau de la llista inesperadament

Autor/a: Arxiu Diari de la Neu
No ha pogut ser. Les elevades temperatures i les pluges dels darrers dies han deixat les muntanyes del Pirineu oriental amb poca neu i encara bruta per la pols del Sàhara caiguda fa uns dies. Una situació que finalment ha fet impossible l'objectiu d'allargar la temporada d'esquí fins a final de Setmana Santa a Vallter 2000, i això que fa només uns dies des de l'Ajuntament de Setcases s'havia suggerit que convindria obrir fins a l'1 de maig.

Avui els responsables de l'estació de la Vall de Camprodon, que pertany al grup FGC, s'han vist obligats a renunciar a obrir de Dijous Sant a Dilluns de Pasqua, tal i com estava previst. Diumenge, doncs, va ser el darrer dia on l'estació va romandre en funcionament, tal i com va passar a la Molina. Així doncs a la llista d'estacions obertes només hi queden Baqueira Beret, Boí Taüll, Espot i Masella. A Andorra totes continuen obertes i a l'Alta Cerdanya només queda oberta Els Angles.

UNA BONA TEMPORADA A VALLTER

A manca dels balanços finals, la temporada que ja acaba ha estat una de les millors dels darrers anys. A la gran quantitat de neu –ja des de mitjans de novembre- s'hi ha afegit una gran campanya promocional i des descomptes per ajudar a tirar endavant Vallter després que FGC n'assumís la gestió.
Entrevista

''Aprofiteu per gaudir de la neu el màxim que pugueu''
Ana Amor Ambaixadora de Diaridelaneu

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial