Notícia

La Tri-Neu La Molina tanca la temporada d’esdeveniments d’hivern al Grup FGC

Autor/a: Arxiu Diari de la Neu
Durant tota la Setmana Santa es mantindrà obert el telecabina per a ús turístic (de 9h a 16h), així com les excursions fins el niu de l’Àliga. També seran obertes les activitats de primavera com el tubbing, Parc d’Aventura als Arbres (obert de 10h a 18h), Segway, excursions amb raquetes, entre d’altres. Amb motiu de les altes temperatures l’estació va tancar per a la pràctica de l’esquí i l’snowboard el passat diumenge 13 d’abril. El telecabina romandrà obert fins el diumenge dia 20 d'abril.
 
A La Molina també està previst que hi hagi excursions amb màquines trepitja neu i sortides que combinen telecabina, passeig en màquina fins el Niu de l’Àliga i dinar a l’esmentat refugi. Les sortides de la màquina trepitja neu seran cada hora, a partir de les 9h.30 i la darrera baixada serà a les 15h. El preus de les diferents passejos i excursions són econòmics i van des dels 7 fins els 32€.
 
La Tri-neu La Molina que es disputarà el dia 20 d’abril és una triatló de muntanya, un nou repte per aquells atletes que volen combinar tres dels seus esports preferits o per aquells equips que dominen a la perfecció un dels tres. Córrer per camins de muntanya, pujar en BTT i guanyar metres d’alçada fins arribar a la neu i allà̀ calçar-se els esquis per fer un magnífic recorregut en pujada per acabar amb un vertiginós descens. La Tri-neu La Molina és una festa esportiva que a final de temporada barreja l’esqui alpí i de muntanya amb esports de primavera i estiu con són el trail running i la BTT per muntanya. Per això, sempre s’organitza per Setmana Santa a l’estació d’esquí de la Molina.

Més informació:
www.lamolina.cat
www.latrineulamolina.com
Publicitat
Publicitat

Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista
Publicitat

Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat