Notícia

Marc Pinsach correrà a Noruega l'última cursa de la temporada

Autor/a: ISMF Press Office
L'esquiador participarà en l'última prova de la Copa del Món d'esquí de muntanya que es disputarà aquest cap de setmana a Noruega. Pinsach buscarà consolidar-se entre les 10 primeres posicions del rànquing mundial. "L'objectiu principal del cap de setmana serà lluitar per consolidar el top10 que he anat mantenint durant tota la temporada. No hi ha res decidit perquè tots els corredors estem molt junts, així que caldrà lluitar per poder rematar la feina feta durant aquests mesos" declarava Marc Pinsach

Marc Pinsach tancarà la temporada d'esquí de muntanya aquest cap de setmana a Noruega, disputant l'última prova de la Copa del Món de la modalitat. Pinsach està situat de moment en la desena posició en la classificació general i espera poder conservar aquesta posició en aquesta última cita. 

La prova es disputarà demà dissabte a la zona de Blåind, a 45 quilòmetres de Tromsö, al nord del país. Amb un desnivell de 1805m, la cursa oferirà vistes espectaculars dels pics nevats amb l'oceà de fons, una imatge difícil de trobar en les proves que es disputen als Alps. El cassanenc intentarà conservar la desena posició en la classificació, però no l'hi posaran fàcil els seus rivals, ja que les diferències entre ells són mínimes i qualsevol cosa pot passar segons el resultat de la cursa. Per a això, Pinsach ha entrenat i descansat bé abans de la prova, segons ell mateix comentava: «Crec que arribo a Tromsö amb els deures fet. L'important per al final de temporada és tenir la sang freda per descansar bé i arribar amb un punt de frescor que pot marcar la diferència. Jo em trobo bé i crec estar a un bon nivell per lluitar amb els millors » 

El de Cassà espera, doncs, poder gaudir d'aquesta última carrera abans de començar a pensar en la temporada de trail: "L'objectiu principal del cap de setmana serà lluitar per consolidar el top10 que he anat mantenint durant tota la temporada. No hi ha res decidit perquè tots els corredors estem molt junts, així que caldrà lluitar per poder rematar la feina feta durant aquests mesos Estic segur que la cursa serà molt especial també pel recorregut, amb un contrast brutal en els fiords amb les muntanyes i el mar de fons." 

Opinions

Més opinions


EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


36%


7%


57%

14 vots