Notícia

Port del Comte diu adéu a un hivern amb 115.000 usuaris

Autor/a: Arxiu Diari de la Neu
Port del Comte ha tancat aquesta temporada de neu amb un balanç satisfactori, si bé "no excepcional". Uns 115.000 esquiadors han passat per les instal·lacions solsonenques, en la millor temporada de les tres darreres, unes xifres assolides gràcies als gruixos de neu acumulats, que han permès obrir el 100% de l'estació (inclosa la zona d'Estivella) des de final de gener fins pràcticament a final de temporada.

Port del Comte va tancar portes el 30 de març amb l'objectiu de seguir treballant per tenir les pistes a punt i posar-les de nou en marxa els caps de setmana. Les elevades temperatures i les precipitacions, però, han impulsat els seus responsables a donar per finalitzada aquesta campanya, que havia començat el darrer cap de setmana de novembre. Tot i que el balanç final és satisfactori, Albert Estella, director de l'estació, va explicar ahir a l'ACN que "algun cap de setmana potser esperàvem més gent". En aquest sentit, a diferència de les darreres temporades, no hi ha hagut cap punta extraordinària de forfets venuts però sí una afluència "regular".
De ACN

Comentaris

  • Molt be per el Port del Compte. Crec que especialment aquesta temporada han fet una gran feina, les pistes immaculades el servei perfecte. Han tingut nevades freqüents i això ha fet que la qualitat de la neu fos molt bona. Llàstima d’aquest final de temporada… la pluja que tenia que ser neu al final va ser aigua… Espero que de cara la propera temporada continuí tot igual inclòs el preu ja que es una de les grans avantatges que te esquiar en aquesta bonica estació.

5-10-20-tots
1
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny