Notícia

Tuixent-La Vansa vol millorar els seus serveis a través d'una enquesta

Autor/a: Radio Seu
L'estació d'esquí nòrdic de Tuixent-La Vansa ha dut a terme aquest hivern un estudi d'opinió entre els seus usuaris, amb la finalitat de copsar-ne les valoracions sobre els serveis, preferències i hàbits, així com per detectar possibles àrees de millora.

D'una banda, l’estudi constata que els serveis que s’ofereixen des de la mateixa estació són ben valorats, ja que han estat puntuats amb una mitjana de notable. El més destacat són els accessos, l’aparcament, el traçat de les pistes i els serveis d’informació i venda de forfets.

L'estudi també ha servit per definir un perfil d'usuari, principalment masculí, amb una mitjana d’edat de quaranta anys, amb predomini d'esquí en família i/o amb amics. Tot i que la majoria d’esquiadors no disposen del forfet de temporada, visiten Tuixent-LaVansa unes cinc vegades de mitjana al llarg de l’hivern.

De les més de 120 localitats catalanes amb presència a l'estudi, la meitat dels usuaris provenen de deu poblacions concretes: Barcelona i la seva àrea metropolitana (Sabadell, Terrassa i Sant Cugat del Vallès), els tres nuclis centrals de la C-15: Manresa, Igualada i Vilafranca, i les tres capitals de comarca que envolten l’estació: La Seu d’Urgell, Berga i Solsona.

Més de 80.000 visites al web

Arran de la instal·lació de càmeres a peu de pistes i l’actualització constant de la informació, el web de Tuixent-LaVansa és el principal mitjà de comunicació utilitzat pels usuaris a l’hora de consultar l’estat i la informació relativa a les pistes, amb gairebé 80.000 visites en els mesos que l’estació ha estat oberta.

Per últim, pel que fa les millores proposades en l'enquesta, així com nous serveis per poder oferir des de l’estació de Tuixent-LaVansa, la direcció està estudiant totes les propostes i valoracions, amb el compromís i la finalitat d'aplicar-ne algunes la temporada vinent, per tal de continuar sent un referent en l'esquí nòrdic.

Dades de l'enquesta

L'enquesta l'ha duta a terme l'empresa Whatsons, dedicada a la realització de sondejos i estudis d'opinió. En total s'ha entrevistat 358 persones, amb un marge d'error del ± 5%, per a un nivell de confiança del 95%. La recol.lecció d'informació s'ha dut a terme durant un mes, de febrer a març.
De Radio Seu

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

''El meu dia a dia és intentar gaudir 'a muerte' de la muntanya''
Txema Trull Fotògraf especialitzat en el món de la neu

entrevista