Notícia

La trobada “gay friendly” del 2015 a La Molina ja té data

Autor/a: Diari de la Neu
Amb motiu de l’èxit de la primera trobada de gais i lesbianes a l’estació de La Molina, els organitzadors han posat ja data a la segona edició que serà entre el 15 i 18 de gener de 2015.

 
L’estació d’esquí de La Molina va acollir entre el 3 i el 6 d’abril l’edició test de l’SnowprideBCN, un esdeveniment “gay friendly” on els assistents van gaudir del bon temps, esquiant i fent activitats de natura. Tot va anar acompanyat de molt bon ambient, bona música i excel·lent menjar. Per tant, els participants d’aquest trobada orientada al públic lèsbic, gai, transsexual i bisexual (LGTB) van poder fer seu el lema de la trobada de “Snow, Sun, Spa, Sport”.
 
Les festes nocturnes van córrer a càrrec de la coneguda DJ Núria Scarp i el dinar de dissabte a la zona d’Alabaus va ser un dels moments àlgids on el karaoke va treure l’artista que molts dels assistents portaven dins. A banda d’esquiar i fer snowboard, els assistents també van fer una excursió amb raquetes fins el Refugi del Niu de l’Àliga i tubbing,
 
Més informació: www.snowpridebcn.com

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny