Notícia

Les riders júniors catalanes es queden en vuitens de final del Mundial SBX

Autor/a: FCEH
Les riders Júniors catalanes Fiona Torelló i Helena Garcia van participar ahir en la prova d'Snowboard Cross (SBX) a l'estació italiana de Valmalenco aconseguint la 22a i la 30a posició, respectivament. Gerard Garcia, que va participar en la prova de Freeski, va finalitzar en la posició 39 de 51.

Després de la 11a posició aconseguida per Maria Hidalgo en aquests Mundials, el passat diumenge 30 de març van arribar a l'estació italiana més membres del grup de tecnificació de la FCEH, en aquest cas del grup de BoarderCross, Joan Pascual i Helena Garcia, juntament amb l'esportista seleccionada per la FCEH, Fiona Torelló i Gerard Garcia,  participant de Freeski. Tots menys Joan Pascual van poder superar les classificatòries en les quals només passaven els 32 primers tant en noies com en homes. Pascual es va quedar fora després d'arribar en la posició 39.

Ahir la competició d'Snowboard Cross (SBX) i Freeski van continuar a Valmalenco. Les riders Júniors catalanes Fiona Torelló i la tecnificada Helena Garcia es van quedar a vuitens de final aconseguint la 22a i la 30a posició, respectivament. Gerard Garcia, que va participar en la prova de Freeski, va finalitzar en la posició 39 de 51. Cal destacar a l'esportista basc Lucas Eguibar que va aconseguir la 2ona posició en la prova d'Snowboard Cross en una final molt disputada. El Campió del Món va ser el rus Daniil Dilman i el tercer al podi el francès Ken Vuagnoux. En dones la guanyadora va ser la francesa Charlotte Bankes.

De FCEH

Opinions

Més opinions


EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


36%


7%


57%

14 vots