Notícia

La rider Maria Hidalgo fa una 11a plaça al Mundial Júnior de Valmalenco

Autor/a: FCEH
Els riders catalans i membres del grup de Tecnificació de la FCEH, Pau Bartolo, Aleix López i Maria Hidalgo, han participat aquest cap de setmana al Mundial Júnior Slopestyle d'Snowboard celebrat a Valmalenco (Itàlia).

Un dia abans de la competició, Santi Corral, entrenador de tecnificació de la FCEH, assegurava que la possibilitat més bona de fer un bon resultat era en categoria femenina, on la Maria Hidalgo tenia opcions de Top10. Malauradament, tot i que la rider va córrer les semifinals amb el 6è millor temps de la taula, es va quedar a les portes de les 10 primeres posicions aconseguint una meritòria 11a plaça. La representant femenina va ser qui va aconseguir el millor resultat dels catalans.

La competició va començar dijous amb una jornada d'entrenament on els esportistes van tenir l'oportunitat de conèixer el circuit de Slopestyle. Divendres van continuar els entrenaments i dissabte va ser el torn de les classificatòries. "En nois, Pau Bartolo podia tornar a arribar a les semifinals com ja va fer a la passada Copa del Món de Kreischberg, (Àustria), on va obtenir un 20è lloc", afegia Corral referint-se a les possibilitats de podi del català.

Finalment, dissabte va ser el dia clau i Maria Hidalgo va aconseguir classificar-se per a les semifinals d'aquesta competició després de sumar 75 punts. A la llista de sortida de les semifinals la catalans partia de la 6a posició però es va quedar a les portes de passar a la final ja que va aconseguir una puntuació de 30, que la va situar en la 7a posició. Després de la celebració de la final, Maria Hidalgo va aconseguit la 11a posició. En categoria masculina, Pau Bartolo i Aleix López es van quedar a les portes de classificar-se per a les semifinals d'aquesta competició. Pau, va quedar 28è i el seu company va aconseguir el lloc 43è.

Ahir van arribar a l'estació italiana més membres del grup de tecnificació de la FCEH, en aquest cas del grup de BoarderCross, Joan Pascual i Helena Garcia, juntament amb l'esportista seleccionada per la FCEH, Fiona Torelló i Gerard Garcia que participarà en Freeski. Tots ells disputaran les classificatòries demà i lluitaran per arribar a les semifinals que tindran lloc el proper dia 2 de març. Pel que fa a l'equip de Freestyle, Maria Hidalgo i Aleix López, ja estan preparant les maletes per anar a Sierra Nevada a disputar els propers Campionats d'Espanya de SlopeStyle i HalfPipe que tindran lloc del 4 al 6 d'abril.

De FCEHEntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


33%


11%


56%

9 vots