Notícia

Collita de medalles de l'esquí nòrdic català al campionat estatal

Autor/a: Radio Seu
L'equip català està sumant una collita de medalles en els Campionats d'Espanya d'esquí nòrdic, que es disputen a Candanchú. A l'espera que la Federació faci el balanç defintiu, els representants de l'Alt Urgell, la Cerdanya i Aran ja han sumat un gran nombre de medalles en les diferents categories.

Així, en la cursa d'estil patinador, cal destacat la victòria absoluta de Laura Orgué en categoria femenina i el tercer lloc de Laia Aubert. En sènior masculí, Sadurní Betriu va fer el millor resultat català amb un cinquè lloc.

Pel que fa a la resta de categories, en infantil 1 va guanyar Miquel Auladell i Bernat Sellés va ser tercer. Martí Forcada es va quedar a una passa del podi. Jana Sellés va ser tercera en noies. En infantil 2, Maria Sellés va guanyar i Cesc Colell va obtenir un bronze masculí. En cadets, triomfs de Gral Sellés i Mònica Dòria, plata per a Lydia Iglesias i un tercer lloc per a Paula Martínez.

En junior 1, Ainhoa Armendariz i Marta Cester es van proclamar campiones en les respectives categories 1 i 2, mentre que Lydia Iglesias va repetir medalla de plata. I en junior 2 masculí, Mario Parodi va ser sotscampió. Julen Armendariz i Bernat Galceran es van conformar amb el cinquè i el sisè lloc.

De Ràdio SeuEntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


33%


11%


56%

9 vots