Notícia

Bons resultats de Marc Pinsach a la Copa del Món d'esquí de muntanya

Autor/a: ISMF Press Office
Marc Pinsach segueix col·leccionant bons resultats a la Copa del Món d'esquí de muntanya. Aquest cap de setmana a Diablerets (Suïssa) ha aconseguit la vuitena posició tant en la prova individual com en la vertical race, amb molt poca diferència respecte als primers classificats. Amb aquests resultats Pinsach consolida la desena plaça a la classificació general de la Copa del Món, un resultat molt satisfactori per al de Cassà.

La competició es va iniciar ahir al matí amb una prova individual. Pinsach va sortir amb el primer grup, amb els quals va avançar al llarg d'un recorregut de 19,6 km i 1.863m de desnivell positiu. Pinsach va aconseguir mantenir-se entre les deu primeres posicions durant tota la cursa i finalitzar en la vuitena plaça amb un temps de 2h19'. Pinsach declarava: "Ahir em vaig trobar molt bé, i hem constatat una vegada més que les diferències en les primeres posicions són molt petites, així que aconseguir arribar entre els deu primers és sempre un resultat molt positiu" .

En la prova d'avui, una cronoescalada de 3,2 km i 561m de desnivell, Pinsach ha lluitat també des del principi, i prova d'això ha estat els temps, ja que els quinze primers classificats han arribar amb només un minut de diferència entre ells. Pinsach ha finalitzat un cop més en una còmoda vuitena posició, amb un temps de 23'27’'. Segons comentava: "La cursa d'avui ha estat molt ràpida i hem sortit un grup d'esquiadors que hem fet la cursa junts. Al final he aconseguit acabar vuitè i sumar punts en el campionat, així que estic molt satisfet amb els resultats d'aquest cap de setmana " .

Marc Pinsach es consolida d'aquesta manera en la desena posició de la classificació general, a falta d'una prova per finalitzar el campionat. La última cita serà a l'abril a Tromsö, Noruega, on es decidirà el campionat. Abans, Marc Pinsach participarà al Campionat d'Espanya la setmana que ve a Formigal.

Font: Agències
Entrevista

"Recordo la sensació de llibertat absoluta i la connexió total amb la muntanya"
Rosa Maria Carcasona Agent de viatges - Ambaixadora de Diaridelaneu

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial