Notícia

Marc Pinsach participarà a Diablerets, prova puntuable a la Copa del Món d'Esquí de Muntanya

Autor/a: ISMF Press Office
Torna la Copa del Món d'Esquí de Muntanya. Després d'una aturada de dues setmanes aquest cap de setmana es reprendrà la competició que premiarà l'esquiador més regular del campionat. La propera cita serà a Les Diablerets (Suïssa), amb una carrera individual i una vertical race.
 
L'esquiador Marc Pinsach té previst disputar les dues proves i seguir sumant punts en aquest campionat, en el que està aconseguint resultats molt positius. Per preparar la cursa d'aquest cap de setmana Pinsach va participar en la CronoNúria el cap de setmana, on va obtenir una victòria destacada. Segons comenta: "Les sensacions són bones fins ara. Sembla que la fatiga per l'acumulació d'esforç després de tantescurses no apareix de moment, així que espero estar en un nivell similar al del Campionat d'Europa. He pogut entrenar bé aquestes setmanes i en la cursa d'aquest cap de setmana em vaig trobar molt bé."
 
La competició començarà el dissabte amb una prova individual de 19,6 km i 1.863m de desnivell que discorrerà per un circuit alpí escalant fins cims de 2.170m. En ella, s'espera un bon nivell dels esquiadors italians i francesos, que estan dominant la competició aquest any, al costat d'altres esquiadors com Kilian Jornet o el mateix Marc Pinsach.
 
Diumenge es disputarà la vertical race, una pujada de 3,2 km amb 561 metres de desnivell. Segons comentava Pinsach: "Les carreres a Suïssa m'agraden, i solen anar bé. Són carreres amb molt bona traça, així que la afronto amb la confiança i la seguretat que aquest any tinc el nivell físic, tècnic i mental per poder estar lluitant entre els millors . Així i tot, cada cursa és un món nou en el qual cal tornar a construir tot de nou, així que el dia de la cursa cal lluitar i patir per aconseguir els objectius"
 
La cita , aquest dissabte a partir de les 9 del matí .
Entrevista

"Recordo la sensació de llibertat absoluta i la connexió total amb la muntanya"
Rosa Maria Carcasona Agent de viatges - Ambaixadora de Diaridelaneu

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial