Notícia

Alex Puente fa una 32a posició a l'Eslàlom de Sotxi

Autor/a: Arxiu FCEH
Dissabte es va disputar l'Eslàlom masculí dels Jocs Olímpics on Alex Puente va aconseguir una meritòria 32a posició.  Amb aquesta carrera, conclou el seu debut olímpic i torna amb la satisfacció d'haver complert un gran somni.
 
El jove esquiador català Alex Puente va aconseguir aquest dissabte acabar el seu 1er Eslàlom d'uns Jocs Olímpics. El corredor aranès va finalitzar en una molt positiva 32a posició final amb un temps total de 1:59.45. La primera participació d'Alex Puente en una cursa d'Eslàlom d'uns Jocs Olímpics ha estat destacable, aconseguit acabar els dos difícils i exigents traçats. En la primera mànega va acabar en la 48a posició després de sortir amb el dorsal 80 i amb un crono de 53.73.

Pol Carreras, per la seva banda, no va poder acabar la primera mànega d'aquest Eslàlom i va quedar fora de la classificació final de la prova. L'esquiador català no ha tingut tanta sort ja que no ha aconseguit finalitzar les dues proves en què ha participat a Sotxi. Tot i això, Pol Carreras ha fet un gran esforç al llarg de tota la temporada per aconseguir aquest debut olímpic. Pel que fa a les medalles, dos austríacs van liderat la cursa. Mario Matt es va penjar l'or amb un temps de 1:41:84 i el seu compatriota Marcel Hirscher ha estat plata després d'un crono de 1:42.12. La tercera posició va ser per al jove noruec de 19 anys Henrik Kristoffersen (1:42.67).
De FCEH
Entrevista

"Recordo la sensació de llibertat absoluta i la connexió total amb la muntanya"
Rosa Maria Carcasona Agent de viatges - Ambaixadora de Diaridelaneu

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial