Notícia

Els biatletes de la RFEDI preparen els entrenaments de pretemporada

Durant el dissabte i diumenge 18/19 i 25/26 de juliol se celebraran dues Campus de biatló a les instal·lacions de Candanchú (Osca) i les seves proximitats.

Hi participaran una desena de biatletes, la majoria d'ells de la categoria júnior amb un futur prometedor, les inscripcions continuen obertes.
La Reial Federació Espanyola Esports d'Hivern (RFEDI) organitza quatre dies de campus a l'estació aragonesa de Candanchú i el port de muntanya de Somport amb l'objectiu de realitzar entrenaments tècnics de físic i tir controlat.

Durant els entrenaments s'obtindrà la informació necessària de cada un dels biatletas assistents per poder realitzar-los un seguiment i treballar la seva evolució. Al llarg del dia es duran a terme entrenaments de carrera i força, a més de la pràctica de tir sec i rollers. També hi haurà una part teòrica sobre el reglament de IBU i activitats en grup.

Al campus, està previst l' assistència de 8 a 10 biatletes de les categories masculina i femenina, provinents de la Federació Navarra i Aragonesa. Durant els dos caps de setmana, Àngel Giménez, entrenador nacional de biatló i tir de precisió i actual entrenador de Víctor Llop, serà l'encarregat de dirigir les concentracions, juntament amb el navarrès Peru Esteve.

 

Una aposta de futur per potenciar el stadium de Candanchú i el biatló espanyol

El passat 9 de desembre, el president de la Reial Federació Espanyola Esports d'Hivern (RFEDI), May Peus, i el director de Candanchú, Pere Gómez, van signar un acord per potenciar l'estadi de biatló d'aquesta estació i els esportistes d'aquesta disciplina .

Aquest estadi és l'única instal·lació homologada en el territori espanyol i és bàsica per a la pràctica, promoció i desenvolupament de competicions de la disciplina olímpica del biatló. Actualment compta amb 27 dianes electròniques i 27 casetes de protecció, una àmplia zona de sortida, entrada i trànsit, un circuit de penalització i zona de cronometratge.


Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny