Notícia

Resultats del Campionat de Catalunya Big Air i 1a Isard Minifreestyler celebrats als Alabaus de La Molina

Autor/a: Diari de la Neu
Un total de 70 snowboarders i freeskiers de totes les categories van prendre part en un gran dissabte de Freestyle amb la celebració d'aquestes dues proves. S’han proclamat Campions de Catalunya els riders Jan Pujol i Maria Hidalgo en Snowboard i Gerard Garcia en Freeski.
 

Tot i la forta nevada de dissabte, aquest cap de setmana a La Molina s'ha dut a terme el Campionat de Catalunya Big Air que correspon al Pyrenean Freestyle Tour i el Isard Minifreestyler, una competició per als més petits de fins a 14 anys, ambdues per snowboard i freeski. D'una banda, el dissabte dia 1, es va celebrar el Big Air, amb dues rampes de 12 i 6 metres de pla respectivament, que va reunir a una part molt important dels millors snowboarders i freeskiers en competició de Catalunya, Andorra, de la resta de la península i també alguns que fins i tot competeixen habitualment a nivell internacional. El títol de Campió de Catalunya en categoria Absoluta, se'l van dur Jan Pujol i Maria Hidalgo en Snowboard i Gerard Garcia en Freeski.  
 
En el mateix mòdul, construït especialment per a l’ocasió, es va disputar la prova corresponen del Pyrenean Freestyle Tour que també era vàlida com a Campionat de Catalunya de Big Air i com a Campionat de Catalunya Universitari. El guanyador absolut de la prova de Big Air snowboard va ser Jan Pujol, seguit de Pau Bartolo i Aleix López. En Freeski, el primer calaix se’l va endur Carlos Aguareles, seguit de Gerard Garcia i Sam Solà. Tot i que no hi havia les millors condicions de visibilitat, els riders van poder fer trucs importants com cork 9, backside rodeo 5 fins al clàssic backflip.

Isard Minifreestylers

En relació a la prova Isard Minifreestylers, nens i nenes catalans i andorrans  tant d'snowboard com d’esquí, van prendre part en aquesta prova amb una clara vessant de promoció i on l’objectiu principal es ser una festa del Freestyle per als més petits. Per aquest motiu, se’ls hi va construir un circuit d'Slopestyle especialment preparat per a ells  amb salts i calaixos on van poder fer els seus millors trucs. Tots els participants van tenir premi i van poder esmorzar gràcies als batuts Glop de Llet Nostra, Patrocinador Oficial de la FCEH.  Sport HG, també un dels patrocinadors de la prova i marca oficial de primeres capes de la FCEH, va pujar a La Molina per estar al costat dels esportistes. 
 
Trobada d'Interclubs Half Pipe a La Molina

Aprofitant l’avinentesa de comptar amb la presència dels amants del freestyle a l’estació degut a la celebració el dia abans del Campionat de Catalunya de Big Air, la FCEH, juntament amb La Molina Grup FGC, va organitzar diumenge dia 2 de febrer una trobada d’Interclubs. L’objectiu principal va ser posar a disposició de tots els assistents, el Half Pipe de La Molina Grup FGC. Un total de 20 riders de diferents Clubs d’snowboard i d’esquí, van poder practicar els seus trucs tot seguint pautes i consells dels riders més experts que hi eren presents.
Font: FCEH
 
 

 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny