Notícia

Les dones continuaran esquiant gratuïtament els dijous a Porté Puymorens

Autor/a: Diari de la Neu
Les dones han esquiat gratis a Porté-Puymorens tots els dijous del mes de gener i ho podran continuar fent els dos propers dijous d'aquest mes de febrer: dies 6 i 13. Els responsables de l'estació han decidit perllongar la finalització de la promoció fins a mitjans de mes de febrer.
La iniciativa dels dijous gratuïts arranca de fa quatre temporades i ja és, a dia d'avui, una oferta sol·licitada per nombroses persones. Aquesta oferta de l'estació de la Cerdanya s'ha convertit en un clàssic de les temporades d'esquí.
Igualment, un altre de les propostes que ha arrelat amb força aquests últims anys és el preu reduït en el forfet de dia per a tots els estudiants universitaris menors de 25 anys. De dilluns a divendres, els universitaris poden esquiar a Porté al preu de 17 euros! Aquesta és una oferta única en els Pirineus i que ha estat i és molt ben acollida per tots els alumnes. La promoció només és vàlida pels menors de 25 anys i els dies feiners. Queden exclosos de la campanya els dies festius i caps de setmana.

Comentaris

 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots