Notícia

"Pocoyó" esquiarà a Vallnord

Autor/a: Diari de la Neu
Estacions de Muntanya Arinsal Pal (EMAP) han presentat, en el marc del World Snow Day, l’acord de col·laboració amb Zinkia Entertainment, productora d’animació i creadora de la marca Pocoyó. El personatge infantil s’ha presentat aquest cap de setmana en societat i ha volgut celebrar el Dia internacional de la neu amb els més petits del sector Pal, a la Massana.

“Aquesta temporada potenciem els valors naturals de cada sector i mentre Arinsal aposta per la música i l’après-ski, Pal està consolidat com el sector més familiar”, explica David Baró, president d’EMAP i Cònsol major de la Massana. Per aquest motiu, aquest diumenge s’ha presentat l’acord per tres anys que s’ha tancat amb Zinkia Entertainment.

Zinkia cedeix, durant aquest període de temps, els drets d’imatge de Pocoyó mentre que  Vallnord Pal se’n fa càrrec de la implementació de la imatge en les àrees infantils del sector, com ara el Baby Club, el Jardí de Neu o les zones de restauració. “És un personatge molt ben rebut pels més petits i aquest acord ratifica la nostra clara aposta per l’esquí familiar”, explica Baró.

Pocoyó va néixer el 2004 sent una sèrie per als més petits però actualment s’ha convertit en “contingut infantil”, present en diverses plataformes i arribant a més de 150 països diferents, explica Rafael Núñez Maturana, director comercial i de màrqueting de Zinkia,  “Volíem relacionar a Pocoyó amb l’esport més familiar i aquest és l’esquí. Vallnord Pal és l’estació més familiar de la Península i els mercats que ens interessen estan representats aquí”  afegeix Núñez.

WORLD SNOW DAY

Pocoyó ha estat present aquest diumenge al sector Pal de Vallnord i ha estat molt ben rebut per tots els infants que han pogut fer-se fotos amb ell. Per a l’ocasió s’ha creat un concurs on es podran presentar totes les imatges fetes amb el personatge infantil i entrar en el sorteig d’un cap de setmana familiar a Vallnord. Només cal enviar les fotos a concurs@vallnord.com  
Entrevista

"Recordo la sensació de llibertat absoluta i la connexió total amb la muntanya"
Rosa Maria Carcasona Agent de viatges - Ambaixadora de Diaridelaneu

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial