Notícia

Marc Pinsach competirà a la primera prova de la Copa del Món d'esquí de muntanya

Autor/a: Lymbus
Marc Pinsach està ultimant els preparatius per a la seva participació aquest cap de setmana a la primera prova de la Copa del Món d'esquí de muntanya . Aquest cap de setmana va aconseguir una victòria en la Traça Catalana, un clàssica prova del Pirineu francès, i que li va servir a Pinsach per acabar de fer els ajustaments per a les competicions internacionals, tal com comenta: "Els canvis que hem fet a nivell de preparació física sembla que estan donant els seus fruits, i les sensacions són bones tant en entrenaments com en les curses que he anat fent. Això són només especulacions perquè ara el repte és traslladar tots aquests inputs en bons resultats , però està clar que afronto la Copa del Món amb ganes i confiança."
 

La cursa d'aquest cap de setmana es disputarà a Verbier, el poble que bianualment acull la prestigiosaPatrouille des Glaciers i que organitzarà una prova de la Copa del Món per primera vegada. En una nova temporada a l'elit de l'esquí de muntanya, Pinsach participarà en les dues curses que es disputaran, la individual i la vertical race .
 
El campionat s'inaugurarà amb una carrera individual dissabte, que consistirà en un recorregut de 13,7 km amb 1700m de desnivell positiu. Els esquiadors s'hauran d'enfrontar a quatre pujades i quatre baixades a més de tres trams a peu. Diumenge es disputarà la vertical race, una pujada tècnica de 755 metres en un circuit de 7 km. Sortint des del centre del poble de Verbier , la cursa acabarà a Les Ruinnettes (2150 m).
 
Pinsach no vol marcar-se un objectiu concret: "És complicat fer un pronòstic a principis de temporada perquè no se sap molt bé quin és el teu nivell amb respecte a la resta de corredors. L'objectiu en aquesta cursa per a mi serà millorar respecte a l'any passat, i segurament això tindrà traducció el classificació, que si és en forma de Top -10 serà un èxit."
 
Verbier i els seus voltants tenen una gran tradició en l'esquí de muntanya, que es viu més enllà de l'àmbit esportiu. L'ambient està , doncs , assegurat .
Entrevista

''Aprofiteu per gaudir de la neu el màxim que pugueu''
Ana Amor Ambaixadora de Diaridelaneu

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial