Notícia

Les dones esquiaran gratuïtament a Porté Puymorens

Les dones esquien gratis a Porté-Puymorens tots els dijous d'aquest mes. Després de les festes de Nadal i Reis l'estació ofereix l'esquí gratuït a totes les dones que vulguin acostar-se al complex els dijous d'aquest gener, dies 9, 16, 23 i 30. Aquesta iniciativa arranca de fa quatre temporades i ja és, a dia d'avui, una oferta sol·licitada per nombroses persones que veuen en aquesta proposta una fórmula llaminera per pujar a Porté, ja sigui per esquiadores que pugen a l'estació per primera vegada o esquiadores habituals del complex. La iniciativa de l'estació de la Cerdanya s'ha convertit en un clàssic de les temporades d'esquí. La proposta està oberta a totes les dones majors de 18 anys.

Universitaris a 17 euros!

Igualment, un altre de les propostes que ha arrelat amb força aquests últims anys és el preu reduït en el forfet de dia per a tots els estudiants universitaris. De dilluns a divendres, els universitaris poden esquiar a Porté al preu de 17 euros! Aquesta és una oferta única i que ha estat i és molt ben acollida per tots els alumnes. La proposta només és vàlida els dies feiners, no festius i no caps de setmana.

Concurs de vídeo

D'altra banda, l'estació torna a convocar, per segon any consecutiu, el concurs de vídeo tal i com ja va fer la temporada passada. Les bases del concurs estan a la pàgina web de l'estació (www.porte-puymorens.net) i al facebook. Participa i guanya importants premis.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots