Notícia

Les dones esquiaran gratuïtament a Porté Puymorens

Les dones esquien gratis a Porté-Puymorens tots els dijous d'aquest mes. Després de les festes de Nadal i Reis l'estació ofereix l'esquí gratuït a totes les dones que vulguin acostar-se al complex els dijous d'aquest gener, dies 9, 16, 23 i 30. Aquesta iniciativa arranca de fa quatre temporades i ja és, a dia d'avui, una oferta sol·licitada per nombroses persones que veuen en aquesta proposta una fórmula llaminera per pujar a Porté, ja sigui per esquiadores que pugen a l'estació per primera vegada o esquiadores habituals del complex. La iniciativa de l'estació de la Cerdanya s'ha convertit en un clàssic de les temporades d'esquí. La proposta està oberta a totes les dones majors de 18 anys.

Universitaris a 17 euros!

Igualment, un altre de les propostes que ha arrelat amb força aquests últims anys és el preu reduït en el forfet de dia per a tots els estudiants universitaris. De dilluns a divendres, els universitaris poden esquiar a Porté al preu de 17 euros! Aquesta és una oferta única i que ha estat i és molt ben acollida per tots els alumnes. La proposta només és vàlida els dies feiners, no festius i no caps de setmana.

Concurs de vídeo

D'altra banda, l'estació torna a convocar, per segon any consecutiu, el concurs de vídeo tal i com ja va fer la temporada passada. Les bases del concurs estan a la pàgina web de l'estació (www.porte-puymorens.net) i al facebook. Participa i guanya importants premis.
Publicitat
Publicitat

Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista
Publicitat

Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat