Notícia

Ona Rocamora deixa l’esquí de competició.

Autor/a: Arxiu LaNeu.cat
Comunicat de l’Ona Rocamora que ha penjat a les xarxes socials anunciant la seva decisió de deixar l’esquí de competició, tota una pèrdua per aquest esport en l'apartat de l'alta competició. Reproducció extreta del digital laneu.cat que se n'ha fet ressó aquests dies.

Hola amics,

Ja que la premsa no vol parlar per diversos motius, parlaré jo.

Aquesta ha estat una decidió molt dura i difícil, però hi ha un moment en tot esportista que s’ha de prendre aquesta decisió. M’agradaria donar les gràcies a tothom qui m’ha estat donant suport fins al final. Principalment a la meva família (en especial al Pol Rocamora Badia, qui ha sigut referent i bon germà durant tots aquests anys), també al CAEI. Club Aranés d’Espòrts d’Iuèrn i a ATOMIC SKIING els quals m’han tractat molt bé a totes hores. Però també els hi vull donar les gràcies al pedazo equip que he tingut, tant pels bons moments com per la competivitat que hem tingut entre nosaltres i que és el que ens ha fet millorar el dia a dia (Mariona Boix Ferrer, Núria Pau Romeu, Júlia Bargalló i Laura Jardi Cuadrado).

Això segueix i aquest esport m’ha ensenyat a ser competitiva tant en la neu com a fora d’aquesta, he viatjat més que molta gent, i he estat en un ambient madur, sa, competitiu… Tot això m’ha aportat uns valors que no els tindria en un altre cas.

En definitiva, gràcies ESQUÍ, per ésser com ets.


Font: laneu.cat
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial