Notícia

Sis podis catalans al Campionat d'Espanya Absolut

Autor/a: Arxiu FCEH - Photoset
Ton Cónsul i Mònica Carratalà s'han proclamat Campions d'Espanya en parelles Novice. Adrià Diaz, amb la seva parella Sara Hurtado, també han quedat en 1a posició en Sènior.

Els passats dies 21 i 22 de desembre s'ha dut a terme a la Pista de gel de Jaca el Campionat d'Espanya Absolut Patinatge Artístic sobre gel en les Categories Novice Advanced, Júnior ISU i Sènior tant Femení com Masculí i Parelles de Dansa i Parelles de Lliure. Els esportistes catalans que van prendre part en aquesta competició van assolir un total de 6 podis en diferents categories, destacant les primeres posicions dels patinadors Adrià Diaz, en categoria Dansa Sènior per parelles i de la parella Novice formada per Ton Cónsul i Mònica Carratalà.

Pel que fa a la resta de podis, cal destacar la 2ona posició aconseguida per Aleix Gabara del FC Barcelona en categoria Advanced Noviced i la 3era de Maeva Gallarda en categoria Júnior ISU. També va aconseguir una 3era posició el patinador del FC Barcelona Ton Cónsul en categoria Júnior ISU, que sumat al títol de Campió assolit per parelles, va ser l'unic català que va pujar dos cops al podi.

A les portes d'aconseguir un podi individual es va quedar la patinadora del FC Barcelona Mònica Carratalà que tot i la seva 1era posició aconseguida per parelles, va fer una 4t posició en categoria Advanced Novice. En categoria Júnior també competia la patinadora Irene Manau que es va quedar en 5a posició, seguida e Júlia Ribas en 6a. Els campions en Sènior van ser els madrilenys Javier Fernández Raya i Sonia Lafuente. Daniel Periz, únic català en aquesta categoria, va classificar-se en 4a posició.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny