Notícia

Masella valora positivament el primer cap de setmana d'esquí nocturn

Autor/a: Diari de la Neu
Després de l’inauguració del Masella Esquí Nocturn, el passat divendres 20 de desembre, des de Masella fan un balanç molt positiu del primer cap de setmana d’obertura del domini esquiable nocturn de l’estació. L’acceptació ha sigut molt bona, atès que durant les dues nits d’obertura han passat ja 2.050 esquiadors que han experimentat les noves sensacions que produeix l’esquí de nit.

Durant les dues nits s’ha gaudit de bones condicions del temps i de la neu: amb el cel serè, vent en calma i  neu en òptimes condicions. El fresat previ de la neu amb les màquines trepitjaneu i la xarxa de neu produïda (les temperatures baixes de dissabte a la matinada van permetre produir neu de qualitat) són els treballs de Masella que permeten oferir la neu de qualitat pols tan de dia com de nit. Amb la particularitat que a les hores nocturnes, generalment, la neu és més freda i és, per tant,  encara més bona per esquiar.

Les tarifes i la varietat de forfets i abonaments de nit ofereixen un ampli ventall de productes que permeten esquiar amb productes a la carta que s’ajusten al màxim a les necessitats de cadascú. D’altra banda, els forfets i els abonaments de  l’esquí nocturn són l’opció més econòmica que permet esquiar a les famílies i als joves. Tot plegat amb el valor afegit de noves sensacions de l’esquí de nit i amb una oferta d’oci (Masella après-ski, Chillout i Nocilla corner) i gastronomia de muntanya (Restaurant del Pla de Masella) que satisfà a tothom qui ho prova. 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

''El meu dia a dia és intentar gaudir 'a muerte' de la muntanya''
Txema Trull Fotògraf especialitzat en el món de la neu

entrevista